Facebook Pixel Sportdog.gr | Υβριδική έκδοση M Performance θα έχει η BMW Χ8 (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2019-11-16 09:43:00

Υβριδική έκδοση M Performance θα έχει η BMW Χ8 (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Υβριδική έκδοση M Performance θα έχει η BMW Χ8 (ΦΩΤΟ)

Οι συζητήσεις σχετικά με την έλευση της μεγάλης coupe SUV, BMW Χ8 αναζωπυρώνονται από τις πιο πρόσφατες φήμες σχετικά με τη δημιουργία και έκδοσης επιδόσεων M Performance με υβριδική τεχνολογία.

Μια πρόσφατη αναφορά στο BMWBlog φέρνει και πάλι στην επιφάνεια το θέμα της δημιουργίας της X8, του μεγάλου coupe SUV που θα τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας της BMW. Σε αυτή γίνεται αναφορά για μια έκδοση M Performance, την Χ8 Μ45e η οποία θα έχει υβριδική τεχνολογία, όπως αναφέρει το newsauto.gr.

Μάλιστα αν και μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την BMW, το BMWBlog αναφέρει και ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση M45e. Σύμφωνα με αυτές η υβριδική μονάδα ισχύος θα αποτελείται από τον εξακύλινδρο σε σειρά 3λιτρο κινητήρα της BMW ο οποίος θα συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, όπως και στα υπόλοιπα υβριδικά μοντέλα της BMW. Το συγκεκριμένο σύνολο στην παρούσα μορφή του φθάνει περίπου τους 400 ίππους όμως αναμένεται πως στην περίπτωση της X8 η απόδοση θα είναι αρκετά υψηλότερη όπως αντίστοιχα μεγαλύτερη θα είναι και η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία που θα προσφέρει.

Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως η M45e δεν θα είναι η πιο γρήγορη Χ8 καθώς θεωρούν σίγουρη την δημιουργία και μιας καθαρόαιμης X8 M, πράγμα που δεν φαίνεται παράλογο εάν αναλογιστούμε την πολύ υψηλή ζήτηση που έχουν τα SUV υψηλών επιδόσεων και φυσικά η BMW δεν πρόκειται να χάσει την ευκαιρία να προσθέσει ένα ακόμα μοντέλο της στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags