Facebook Pixel Sportdog.gr | Ferrari GTC4 Grand Lusso: Η τετράθυρη Ferrari!
Άλλα Σπορ
| 2019-11-25 09:48:00

Ferrari GTC4 Grand Lusso: Η τετράθυρη Ferrari!

Sportdog Team
Ferrari GTC4 Grand Lusso: Η τετράθυρη Ferrari!

H Ferrari GTC4 Lusso (και η FF η οποία προηγήθηκε στην γκάμα) δείχνει λίγο περίεργη στον κόσμο των εξωτικών αυτοκινήτων επιδόσεων.

Βλέπετε είναι ένα τετραθέσιο δίθυρο αυτοκίνητο με σχήμα… station. Δεν είναι ότι καλύτερο σε σχεδιασμό αλλά είναι διαφορετική.

Την διαφορετικότητα του συνολικού σχήματος, εκμεταλλεύτηκε ο σχεδιαστής Hosein Soleimani που πήρε την GTC4Lusso και την μετέτρεψε σε κάτι λίγο πιο συμβατικό και ίσως πιο παραδοσιακό σχήμα sedan από την Ferrari.

Η αρχική έμπνευση έχει στοιχεία από τις αναλογίες της Aston Martin Rapide. Όπως καταλαβαίνετε έχει τέσσερις πόρτες μεγάλου μεγέθους και ολόκληρη η καμπίνα έχει «μετακινηθεί» σχεδιαστικά προς τα εμπρός, με αποτέλεσμα το μικρότερο εμπρός μέρος. Μιλώντας για το εμπρός μέρος, η GTC4 Grand Lusso,  έχει σχήμα που δεν μοιάζει με κανένα άλλο τρέχον μοντέλο της Ferrari με τους έντονους προβολείς, την μικρή εισαγωγή αέρα στο κέντρο της οροφής και κυκλικά LED φώτα ημέρας που ενσωματώνονται στη μάσκα και θυμίζουν το Aston Martin Vanquish Zagato.

Στο πίσω μέρος, η GTC4 Grand Lusso, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή με μικρό καπό στο πορτ μπαγκάζ αλλά αρκετά μεγάλο πίσω μέρος. Ένα ακόμη στοιχείο, που θυμίζει Ferrari και μάλιστα παλαιότερα μοντέλα είναι τα δύο κυκλικά πίσω φώτα και η τετραπλή εξάτμιση.

Αν η Ferrari δει σοβαρά την GTC4 Grand Lusso μπορεί να αποκτήσει ένα «όπλο» για την μάχη των πολυτελών sport sedan. Βέβαια είναι απίθανο ένα τέτοιο αυτοκίνητο να δει το φως της ημέρας. Αντ ‘αυτού, το επόμενο «πρακτικό» αυτοκίνητο από το Maranello θα είναι το SUV Purosangue.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags