Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ABT βελτιώνει το ανανεωμένο Audi S4 Avant (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2019-11-28 12:34:00

Η ABT βελτιώνει το ανανεωμένο Audi S4 Avant (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η ABT βελτιώνει το ανανεωμένο Audi S4 Avant (ΦΩΤΟ)

Ποιος θα φανταζόταν πως θα βλέπαμε πετρελαιοκίνητο στέισον βάγκον με τέτοιες επιδόσεις.
 

Μετά από την πρόσφατη ανανέωση ολόκληρης της γκάμας του Audi A4, η ABT Sportsline παρουσίασε τη βελτιωμένη έκδοση του S4 TDI το οποίο αποκτά περισσότερη δύναμη πλησιάζοντας σε επιδόσεις τα προηγούμενα RS μοντέλα, σύμφωνα με το drive.gr.

Ο πετρελαιοκινητήρας V6 3,0 λίτρων με τη βοήθεια του ABT Engine Control (AEC) αποδίδει 384 PS (+37 PS) και 760 Nm (+60 Nm) ροπής. Έτσι, το S4 Avant της ABT επιταχύνει από τα 0-100km/h σε 4,7" (έναντι 4,9" του εργοστασιακού μοντέλου).

Προαιρετικά, η εταιρεία προσφέρει χαμηλωμένα ελατήρια ABT Coilover που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος από -15 mm έως και -40 mm, σε συνδυασμό με ABT sports stabilizers που μειώνουν τις κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές. Παρόλα αυτά, το δελτίο τύπου αναφέρει πως δεν έχει θυσιάσει την άνεση του μεσαίου στέισον βάγκον.

Οι πολυάκτινες ζάντες ABT Sport GR διαμέτρου 20" είναι η μόνη αισθητική παρέμβαση της ABT στο S4 Avant, το οποίο ήδη ξεχώριζε χάρη στα εντυπωσιακά γραφικά LED των φωτιστικών σωμάτων και το ανασχεδιασμένο εργοστασιακό bodykit με τους μεγαλύτερους αεραγωγούς στον προφυλακτήρα, την ιδιαίτερη διαμόρφωση της γρίλιας και τον πίσω διαχύτη με τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags