Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώτη παρουσίαση του Audi RS6 Avant των 600 PS
Άλλα Σπορ
| 2019-12-07 14:27:00

Πρώτη παρουσίαση του Audi RS6 Avant των 600 PS

Sportdog Team
Πρώτη παρουσίαση του Audi RS6 Avant των 600 PS

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες του 2019 κυριαρχείται ως είθισται τελευταία κυρίως από SUV και crossover. Όπως επίσης και από τα συνηθισμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον, όπως και μερικά μοντέλα υψηλής απόδοσης. Η Audi ακούει;

Εάν επισκεφτείτε το συγκεκριμένο Σαλόνι θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε το περίπτερο της Audi, καθώς το νέο RS6 Avant είναι μοναδικό στο είδος του, όπως γράφει το newsauto.gr. Το είδαμε επίσης στην Καλιφόρνια στις αρχές Νοεμβρίου, όπου το αυτοκίνητο επιδόσεων έκανε ένα μεγάλο άνοιγμα στην τεράστια αγορά της Αμερικής, εκεί όπου θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στις αρχές του επόμενου έτους.

Έχοντας βασικό αντίπαλο την Mercedes-AMG E63 Estate, το RS6 Avant δεν κρύβει την εκπληκτική του απόδοση υιοθετώντας εξωτερικά φουσκωμένα φτερά, μια εντυπωσιακή μάσκα με μεγάλο πλέγμα, μεγάλες εισαγωγές αέρα, αεροτομή οροφής, diffuser, διπλές απολήξεις εξάτμισης και τεράστιους τροχούς. Το εσωτερικό έχει αναβαθμιστεί για όλα τα τελευταία A6 Avant, εδώ όμως έχουμε σπορ καθίσματα με λογότυπα RS, κονσόλα από ανθρακονήματα, καθώς και πολλά άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία σημειώστε πως το RS6 Avant χρειάζεται για τα πρώτα 100 km/h από στάση σε 3,6 δεύτερα και η τελική ταχύτητα του περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Ο V8 4 λίτρων twin-turbo αποδίδει 600 PS και ροπή 800 Nm ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης. Τα φρένα διαθέτουν χαλύβδινους δίσκους ή προαιρετικά σετ από κεραμικά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags