Facebook Pixel Sportdog.gr | H κατοχή μιας Bugatti Veyron στοιχίζει όσο ένα σπίτι! (BINTEO)
Άλλα Σπορ
| 2019-12-03 14:31:00

H κατοχή μιας Bugatti Veyron στοιχίζει όσο ένα σπίτι! (BINTEO)

Sportdog Team
H κατοχή μιας Bugatti Veyron στοιχίζει όσο ένα σπίτι! (BINTEO)

Σοκ και δέος προκαλούν τα κόστη συντήρησης μιας Bugatti Veyron. Δείτε πόσο κοστίζει η κατοχή του εξωπραγματικού μοντέλου.

Η τιμή αγοράς μιας Veyron, πριν την αντικατάστασή της από τη νέα Chiron, ξεπερνούσε τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Πλέον, στις μεταχειρισμένες επιλογές ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να βρει το μοντέλο της Bugatti σε τιμές λίγο πάνω από τα 700.000 ευρώ. Πόσα χρήματα, όμως, χρειάζεται κάποιος να έχει στην κατοχή του αυτό το αυτοκίνητο, πέραν του αστρονομικού κόστους αγοράς; Όπως προκύπτει και από το παρακάτω βίντεο ενός Αμερικανού youtuber, το κόστος αλλαγής λαδιών φτάνει τα 25.000 δολάρια και η αντικατάσταση των ελαστικών κάθε 2-3 χρόνια απαιτεί 38.000 δολάρια. Παράλληλα, η Bugatti προτείνει αλλαγή των ζαντών κάθε 16.000 χιλιόμετρα, οπότε συνυπολογίστε ακόμη 50.000 δολάρια.

Τέλος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι πρώτες επισκέψεις σε συνεργείο της φίρμας κοστίζουν περίπου 100.000 δολάρια για…γενικές υπηρεσίες. Θυμίζουμε πως η Bugatti Veyron κινείται από έναν βενζινοκινητήρα 8 λίτρων W16 με 4 τούρμπο και ισχύ που ξεπερνά τα 980 άλογα. Η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 407 χλμ./ώρα.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags