Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Suzuki παρουσίασε ένα βελτιωμένο Swift στην Ταϊλάνδη (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2019-12-15 12:49:00

Η Suzuki παρουσίασε ένα βελτιωμένο Swift στην Ταϊλάνδη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η Suzuki παρουσίασε ένα βελτιωμένο Swift στην Ταϊλάνδη (ΦΩΤΟ)

Το πρωτότυπο με το ανασχεδιασμένο bodykit μάλλον θα παραμείνει one-off.
 

Η Suzuki Motor Thailand παρουσίασε στην Έκθεση Ταϊλάνδης ένα πρωτότυπο βασισμένο στο Swift Sport με ανασχεδιασμένο bodykit, το οποίο εικάζουμε πως κατασκευάστηκε σε ένα μοναδικό αντίτυπο για τις ανάγκες της έκθεσης, όπως αναφέρει το drive.gr.

Στο εμπρός μέρος ο προφυλακτήρας είναι εντελώς νέος με μικρότερη γρίλια και μια ενιαία εισαγωγή αέρα στο κάτω μέρος να καλύπτει όλο το πλάτος της μάσκας. Το σπλίτερ είναι επίσης μεγαλύτερο από ότι έχουμε συνηθίσει ενώ στο καπό βρίσκουμε γραφικά σε μαύρο χρώμα και έντονες πτυχώσεις που παραπέμπουν σε ψεύτικες εισαγωγές αέρα.

Στο προφίλ, ξεχωρίζουν οι τροχοί μεγάλης διαμέτρου (μάλλον έχουμε να κάνουμε με ζάντες 19" που φορούν ελαστικά επιδόσεων), οι προεκτάσεις των φτερών σε απόχρωση που μοιάζει με ανθρακονήματα, τα μαρσπιέ και τα φιμέ τζάμια που ενισχύουν το εφέ της "αιωρούμενης" οροφής σε συνδυασμό πάντα με τις μαύρες κολώνες.

Στο πίσω μέρος βρίσκουμε μια μεγάλη αεροτομή στην κορυφή της πίσω πόρτας, μια δεύτερη αεροτομή ανάμεσα στα φωτιστικά σώματα και έναν ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με επιπλέον εσοχές, δύο ψεύτικες χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης και ένα υποτυπώδη διαχύτη βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος.

Η Suzuki δεν ανακοίνωσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πρωτοτύπου, όμως είναι πολύ πιθανό κάτω από το καπό να κρύβεται ο γνωστός κινητήρας 1.4 Boosterjet με απόδοση 140 PS και 230 Nm ροπής που γνωρίζουμε από το Swift Sport - χωρίς να αποκλείουμε κάποιον από τους πιο ταπεινούς 1.0 Boosterjet ή 1.2 Dualjet.

Το πρωτότυπο συνοδεύεται στο περίπτερο της Suzuki από πολλά άλλα Swift με διάφορες σχεδιαστικές προσθήκες, αλλά και από την υπόλοιπη γκάμα της εταιρείας στην τοπική αγορά της Ταϊλάνδης. Μέσα στο 2020 αναμένεται ένα διακριτικό facelift του Swift οπότε μένει να δούμε αν το ανανεωμένο Swift Sport θα επηρεαστεί καθόλου από το περίεργο αυτό concept car.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags