Facebook Pixel Sportdog.gr | Μια Bugatti Chiron ακόμη πιο δυναμική (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2020-01-15 15:55:00

Μια Bugatti Chiron ακόμη πιο δυναμική (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μια Bugatti Chiron ακόμη πιο δυναμική (ΦΩΤΟ)

Αυτή η μοναδική Bugatti Chiron, που ονομάστηκε Vainqueur de Coeur, παραχωρήθηκε στην Q Motors στην έκδοση James. Το μοναδικό μπλε χρώμα όπως και κάποιες άλλες στιλιστικές λεπτομέρειες εκτοξεύουν περαιτέρω το κόστος κτήσης της.

Αυτή η ειδική Bugatti Chiron παραδόθηκε νωρίτερα αυτό το έτος και παρουσιάστηκε για λίγο στο Seven Car Lounge στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Το υπέρ-αυτοκίνητο δεν έχει οδηγηθεί ποτέ, ωστόσο, μια προσεκτική ματιά στο χιλιομετρητή φαίνεται να δείχνει ότι έχει 603 χιλιόμετρα στο οδόμετρο. Η ταυτότητα του αρχικού ιδιοκτήτη παραμένει ασαφής, αλλά σαφώς ο ίδιος ήθελε να κατέχει μια Chiron που να υιοθετεί το δικό της μοναδικό χρώμα, μια ξεχωριστή απόχρωση του μπλε, όπως γράφει το newsauto.gr.

Πακέτο ταιριάζουν οι τροχοί υψηλού στιλ όπως επίσης και οι μαύρες δαγκάνες των φρένων. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη επιγραφή «Vanqueur de Coeur» στην κάτω πλευρά του οπίσθιου πτερυγίου καθώς και ένας μεγάλος αριθμός 10 ενσωματωμένος στην εμπρός μάσκα. Όσο για την καμπίνα, αυτή είναι ντυμένη σε εκπληκτικό καφέ δέρμα με άσπρες ραφές σε μια εντυπωσιακή αντίθεση, καθίσματα από ακριβό καουτσούκ, πινελιές από αλουμίνιο και λογότυπα «Vanqueur de Coeur» στα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Το αυτοκίνητο φέρει σήμερα μια τιμή 3,95 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία είναι περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια περισσότερα από την τιμή της Chiron στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ακόμη και η περιορισμένης παραγωγής Bugatti Chiron Sport είναι ουσιαστικά φθηνότερη, στα 3,26 εκατομμύρια δολάρια. Υποψιαζόμαστε ότι ο αρχικός ιδιοκτήτης προσπαθεί να καρπωθεί μέσω του hypercar το μέγιστο δυνατό κέρδος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags