Facebook Pixel «Ίσως μας έκανε καλό η ήττα από τη Φενέρ»
Μπάσκετ
| 2011-02-16 19:33:00

«Ίσως μας έκανε καλό η ήττα από τη Φενέρ»

«Ίσως μας έκανε καλό η ήττα από τη Φενέρ»

Την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θυμήθηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς πριν από την αναχώρηση της ομάδας για τη Βαλένθια ενόψει του αυριανού αγώνα.

«Ισως και να μας έκανε καλό», είπε μεταξύ άλλων ο Ντούντα τονίζοντας ότι η ομάδα του πάει για τη νίκη.

«Αυτά τα ματς είναι πάντα κρίσιμα και ειδικά μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε που ίσως να μας έκανε και καλό. Δείξαμε ειδικά μετά από εκείνο το ματς ότι είμαστε καλή ομάδα. Θα αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο που είναι σε καλή κατάσταση και έχει δυνατή έδρα. Εμείς ωστόσο θα προσπαθήσουμε για τη νίκη», είπε αρχικά ο Ντούντα

Αναφορικά με το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι και το ποια στοιχεία πρέπει να έχει η ομάδα του για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, τόνισε: «Στο ΣΕΦ, η Βαλένθια, ήταν μέσα στο παιχνίδι για περισσότερα από τριάντα λεπτά. Στην Αθήνα η φροντ λάιν μας ήταν πολύ καλή με πολύ υψηλά ποσοστά. Αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα και πρέπει να τρέξουμε».

Τέλος, σχετικά με τον πρόσφατο τραυματισμό του Χαλπερίν, είπε: «Είχαμε και κάποιους τραυματισμούς. Στην αρχή με τον Βασιλόπουλο, σήμερα χτύπησε και ο Χαλπερίν και περιμένω από τους πιο έμπειρους να βοηθήσουν. Γι’ αυτό θα βάλουμε τον Παπαλουκά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags