Facebook Pixel "Νίκη και στο ΣΕΦ"
| 2012-05-24 22:08:00

"Νίκη και στο ΣΕΦ"

"Νίκη και στο ΣΕΦ"

Ο Κώστας Τσαρτσαρής δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στο τέλος, όμως πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει και την Κυριακή.

«Ήταν ένα δραματικό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και είχε ανατροπές. Το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Εμείς ως Παναθηναϊκός δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εξέλιξη του αγώνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε να παίξουμε πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση και πήραμε μία μεγάλη διαφορά, αλλά δεν καταφέραμε να την κρατήσουμε. Θα μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι πιο εύκολο για μας, όπως θα μπορούσαμε να νικήσουμε και στο ΣΕΦ. Είχαμε την ευκαιρία στον πρώτο τελικό, αλλά δεν την εκμεταλλευτήκαμε», είπε αρχικά ο Έλληνα φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Για το αν θα παίξει ρόλο η ενέργεια: «Αυτό φαίνεται. Είναι σίγουρο. Έχει γίνει και στα δύο παιχνίδια. Στο πρώτο παιχνίδι αυτοί είχαν μεγαλύτερη ενέργεια και κατάφεραν να νικήσουν και στο δεύτερο είχαμε εμείς και κερδίσαμε. Ο Ολυμπιακός όμως έχει το αβαντάζ, λόγω έδρας. Αν θέλουμε να πάρουμε το αβαντάζ, θα πρέπει να του σπάσουμε την έδρα. Θέλουμε να νικήσουμε την Κυριακή στο ΣΕΦ και να σπάσουμε την έδρα. Πιστεύω, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags