Facebook Pixel «Είμαι πολύ ευχαριστημένος…»
Μπάσκετ
| 2011-02-17 23:47:00

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος…»

«Είμαι  πολύ ευχαριστημένος…»

Ο Παναθηναϊκός αν και κινδύνεψε σοβαρά στα τελευταία λεπτά, τελικά νίκησε την Κάχα Λαμποράλ με 76-74 και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος.

«Το πρώτο που θέλω να πω είναι πως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το πώς αγωνιστήκαμε σήμερα. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα και στο πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο να βλέπει κανείς τα σουτ που έβαλαν στα τελευταία δευτερόλεπτα. Εξαιτίας αυτών έμειναν στο παιχνίδι. Συνεχίσαμε στον ίδιο τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο, περάσαμε μπροστά με 10-11 πόντους και το μόνο πρόβλημα ήταν πως δεν βάλαμε τα ελεύθερα σουτ. Επαναλαμβάνω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο παιχνιδιού μας στην επίθεση.

Τα σουτ μας ήταν βασισμένα σε σωστές αποφάσεις κι έτσι πρέπει να κάνουμε. Η Κάχα Λαμποράλ τρέχει πολύ στο ανοιχτό παρκέ και μετά από άστοχο σουτ φεύγει στον αιφνιδιασμό. Είχαμε και κάποιες κακές επιλογές στην άμυνα και κάπως έτσι δεχθήκαμε το τρίποντο του Τελέτοβιτς (σ.σ. 72-69 στο 30'). Γι' άλλη μία φορά πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, ήταν σημαντική νίκη. Ευχαριστούμε και τους φιλάθλους μας. Πλέον έχει ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο ματς. Ο κόσμος δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα» είπε ο «Ζοτς», που δε θέλησε να σχολιάσει τα σφυρίγματα των διαιτητών.

«Δε θέλω να κάνω σχόλιο για τη διαιτησία» απάντησε σε σχετική ερώτηση ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags