Facebook Pixel «Μέσι» ο Διαμαντίδης
| 2011-02-18 14:41:00

«Μέσι» ο Διαμαντίδης

«Μέσι» ο Διαμαντίδης

Καλό είναι να αναγνωρίζουμε αυτά που απολαμβάνουμε… Και να τιμούμε αυτά που έχουμε! Στην Ελλάδα όλοι θαυμάζουν τον Μέσι, τον CR7, τον Κακά τον Ροναλντίνιο… Και σε όλο τον κόσμο. Κι όμως, έχουμε κι εμείς το δικό μας …Μέσι. Τον άνθρωπο που οι ξένοι θαυμάζουν και τον ορίζουν ως πρότυπο ζωής και καριέρας.

Απόδειξη; Αυτό που έκανε ο Μαρσελίνιο Χουέρτας, μετά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός – Κάχα Λαμποράλ… Ο Βραζιλιάνος έτρεξε στα αποδυτήρια των πράσινων και περίμενε υπομονετικά για έναν και μοναδικό λόγο… Για να πάρει τη φανέλα του Δημήτρη Διαμαντίδη! Ακούγεται απίστευτο, είναι όμως αληθινό. Πολύ δε περισσότερο για έναν Βραζιλιάνο, που έχει μεγαλώσει σε μία χώρα με ασύλληπτους σταρ, αλλά και υπέρμετρο αθλητικό εγωισμό.

Ο Χουέρτας θαυμάζει τον Ελληνα γκαρντ και για αυτό δε δίστασε να τρέξει μέχρι τα αποδυτήρια να ζητήσει τη φανέλα του. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο τίτλο τιμής ενός αθλητή και κάτι που στο ποδόσφαιρο γίνεται μόνο για παίκτες της αξίας του Μέσι, ή του Ροναλντίνιο… Το δύστυχο ελληνικό μπάσκετ έχει το δικό του παγκόσμιο αστέρα και καλό θα είναι να περηφανευτούμε για αυτό. Δεν είναι κακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags