Facebook Pixel Ο... 16χρονος MVP! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-02-19 12:56:00

Ο... 16χρονος MVP! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο... 16χρονος MVP! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ανατολή επικράτησε 54-49 της Δύσης στον αγώνα των διασημοτήτων του All Star Game του Λος Άντζελες, με τον... 16χρονο ποπ-σταρ, Τζάστιν Μπίμπερ, να αναδεικνύεται MVP της αναμέτρησης!

Ο νεαρός τραγουδιστής ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με μόλις 8 πόντους, 4 ασίστ και 2 ριμπάουντ, ωστόσο, πήρε τον τίτλο τον πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα, αφού επικράτησε στην σχετική ψηφοφορία του κοινού, στο οποίο υπήρχαν και... ουκ ολίγες φανατικές θαυμάστριές του.

Στην ομάδα της Ανατολής, που είχε προπονητή τον Μάτζικ Τζόνσον, συμμετείχαν -μεταξύ άλλων- οι παλαίμαχοι σούπερ-σταρ του ΝΒΑ Σκότι Πίπεν (σ.σ κορυφαίος με 17 πόντους), Κρις Μάλιν και Μιτς Ρίτσμοντ, ο κωμικός (σ.σ σύζυγος της Μαράια Κάρεϊ) Νικ Κάνον, οι παίκτριες του WNBA Σουίν Κατς και Ταμίκα Κάτσινγκς, ο ράπερ Κόμον και ο Τζέισον Σουντέικις από το «Saturday Night Live»

Στην ομάδα της Δύσης, στον πάγκο της οποίας κάθισε ο Μπιλ Ουόλτον, αγωνίστηκαν -μεταξύ άλλων- οι άλλοτε παίκτες του ΝΒΑ, Ρικ Φοξ και Τζέιλεν Ρόουζ, ο ηθοποιός Ζακ Λεβί της σειράς «Chuck», ο τραγουδιστής Τρέι Σονγκζ, ο ράπερ Ρόμεο Μίλερ, ο Ρομπ Καρντάσιαν (σ.σ γαμπρός του Λαμάρ Όντομ) και ο Τζάστιν Μπίμπερ.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags