Facebook Pixel «Η πιο δύσκολη αποστολή!»
| 2012-06-23 13:24:00

«Η πιο δύσκολη αποστολή!»

«Η πιο δύσκολη αποστολή!»

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας “πέταξε” για τη Βραζιλία και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Ζούρος εξήγησε γιατί η εφετινή δοκιμασία έχει τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.
 

- Τι μπορούμε να πούμε για το βαθμό ετοιμότητας της Εθνικής ομάδας, με δεδομένο ότι συνολικά έχετε κάνει ελάχιστες προπονήσεις, οι διεθνείς “χτυπήθηκαν” από ασθένειες και μικροτραυματισμούς, ενώ οι τρεις “Ιταλοί” (Ζήσης, Φώτσης και Μπουρούσης) ενσωματώθηκαν μόλις πριν από λίγες μέρες;

«Δεν είναι μόνο ο ελάχιστος χρόνος που είχαμε στην διάθεσή μας, λόγω του καλεντάρι, αλλά ότι και σ' αυτόν τον λίγο χρόνο δεν είχαμε όλους τους παίκτες μαζί μας! Στο ΝΒΑ, για παράδειγμα, οι ομάδες προετοιμάζονται για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά τουλάχιστον έχουν όλους τους παίκτες μαζί. Σ' εμάς συνέβη ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ξεκινήσαμε χωρίς να έχουμε όλα τα παιδιά στην διάθεσή μας, δυστυχώς κάναμε πολύ λίγες ποιοτικές προπονήσεις και η ομάδα καταπονήθηκε πολύ από το ταξίδι στη Λιθουανία, καθώς ειδικά η επιστροφή διήρκεσε σχεδόν μία μέρα! Επιπροσθέτως, αρκετοί παίκτες προσβλήθηκαν από γαστρεντερίτιδα κι έτσι τις δύο τελευταίες μέρες, που μπήκαν στις προπονήσεις οι παίκτες που έλλειπαν, ουσιαστικά δεν καταφέραμε να κάνουμε προπόνηση και τώρα μας περιμένει ένα ακόμη ταξίδι-ρεκόρ για την Βραζιλία, που θα διαρκέσει 30 ώρες... Μετά από όλα αυτά που σας είπα, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για τις συνθήκες της έως τώρα προετοιμασίας...».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags