Facebook Pixel «Εγώ με τον Μπουρούση έχω τις καλύτερες σχέσεις»…
| 2011-02-20 20:59:00

«Εγώ με τον Μπουρούση έχω τις καλύτερες σχέσεις»…

«Εγώ με τον Μπουρούση έχω τις καλύτερες σχέσεις»…

Ποιος Μπουρούσης; Ποιο πειθαρχικό παράπτωμα; Ο «Ντούντα» τα διέψευσε όλα λέγοντας πως έχει τις «καλύτερες σχέσεις» με τον σέντερ του Ολυμπιακού και ότι δεν υπάρχει κανένα πειθαρχικό παράπτωμα…

«Είναι προσωπική ευθύνη αυτό που έκανα με το Γιάννη Μπουρούση. Πιστεύω ότι μπορεί να μας βγει σε καλό. Έχει ένα κάταγμα στο χέρι και είναι ο παίκτης που έχει τις περισσότερες απουσίες από τις προπονήσεις. Είναι ο παίκτης που δεν παίζει ανάλογα με τις δυνατότητές του. Μιλήσαμε με τους γιατρούς και θα χρειαστεί τουλάχιστον 3 εβδομάδες για να κλείσει το ράγισμα που έχει στο χέρι. Συνολικά θα χρειαστεί περίπου ένας μήνας για να επανέλθει. Εγώ με τον Μπουρούση έχω τις καλύτερες σχέσεις, δεν υπάρχει πειθαρχικό παράπτωμα».

Όταν όμως ρωτήθηκε για την σημερινή απουσία του Μπουρούση από το γήπεδο, απάντησε: «Ρωτήστε το Μπουρούση γιατί δεν ήταν στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι ο Ίβκοβιτς σχολίασε: «Συγχαρητήρια στο Μαρούσι και στον κόουτς Αλεξανδρή. Δίκαια είναι τρίτοι στο πρωτάθλημα και είναι σίγουρα η θετική έκπληξη της Α1. Από την πλευρά μου δεν θεωρώ ότι έγινε καλό παιχνίδι. Το Μαρούσι προσπάθησε να κατεβάσει το ρυθμό και να μας αποσυντονίσει. Εμείς βγάλαμε κάποιες φάσεις όπως τις θέλαμε.

Μας λείπουν τρία γκαρντ (Χαλπερίν, Κέσελ, Γκόρντον) και γι αυτό δεν μπορούσαμε να κρατάμε συνέχεια αυτό τον ψηλό ρυθμό στην άμυνα. Θέλαμε να ξεκουράσουμε και τον Νεστέροβιτς και πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια. Απλά νομίζω ότι μπορούσαμε να παίξουμε πιο θεαματικά για τον κόσμο. Δύσκολα ο Χαλπερίν με τον Κέσελ θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τους Τούρκους».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την χρησιμοποίηση του Μαυροκεφαλίδη ως σέντερ, ενόψει του δύσκολου αγώνα για την Ευρωλίγκα: «Ο Λουκάς είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Είναι καλύτερος και από τον Πεκέρ και από τον Σαβάς. τους δύο σέντερ της Φενερμπαχτσέ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags