Facebook Pixel Πίου, Πίου, Πίου!
| 2012-07-09 08:12:00

Πίου, Πίου, Πίου!

Πίου, Πίου, Πίου!

Τελικά η Νιγηρία κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακού Αγώνες, αφού έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Ντιόγκου (25 πόντους) επικράτησε 88-73 των Δομινικανών.
 

Η Νιγηρία επικράτησε της Δομινικανής Δημοκρατίας με 88-73 στον μικρό τελικό του Προ - Ολυμπιακού Τουρνουά του Καράκας στην Βενεζουέλα και εξασφάλισε το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι Νιγηριανός Άικ Ντιόγκου με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος παίκτης στο παρκέ, ενώ αναδείχθηκε και MVP της διοργάνωσης. Η χαρά των Αφρικανών ήταν τέτοια που μετά τη λήξη του ματς άρχισαν να χορεύουν μαζί με τους οπαδούς τους στις κερκίδες, πανηγυρίζοντας την τεράστια επιτυχία της Εθνικής τους ομάδας.

Επιπλέον, ο Αλ Φαρούκ Αμίνου πέτυχε 17 πόντους για τη Νιγηρία, ενώ για τους Δομινικανούς – οι φίλοι των οποίων ξέσπασαν σε κλάματα στις κερκίδες μετά την κόρνα της λήξης - πρώτος σκόρερ ήταν ο Φρανσίσκο Γκαρσία με 17 πόντους και τον ακολούθησε ο Αλ Χόρφορντ 12 πόντους

Τέλος, υπενθυμίζεται πως η Νιγηρία πηγαίνοντας στο Λονδίνο θα βρεθεί στον δεύτερο όμιλο μαζί με Ισπανία, Βραζιλία, Αυστραλία, Κίνα και Μεγάλη Βρετανία.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 47-39, 59-57, 88-73

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags