Facebook Pixel Καλή προσπάθεια Ντούντα, αλλά δεν μας έπεισες!
| 2011-02-21 13:24:00

Καλή προσπάθεια Ντούντα, αλλά δεν μας έπεισες!

Καλή προσπάθεια Ντούντα, αλλά δεν μας έπεισες!

Με τις δηλώσεις του για τον Γιάννη Μπουρούση που είχαν το χαρακτήρα στήριξης μα και αποπροσανατολισμού, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς, έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε να κάνει κάθε μεγάλος προπονητής που σέβεται τους παίκτες του.

Και η προσπάθειά του είναι αξιέπαινη. Με τη μόνη διαφορά, ότι και ο Ντούντα εκείνη τη στιγμή γνώριζε καλά ότι στόχος ήταν ο …αποπροσανατολισμός.

Βεβαίως και έχει πρόβλημα ο Γιάνναρος, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που τον απέπεμψε για ένα μήνα από την ομάδα.

Ολοι γνωρίζουν ότι οι λόγοι αφορούν σε θέματα συμπεριφοράς. Ο Μπουρούσης έχει –ως χαρακτήρας- μία κακή συνήθεια και αυτά που αισθάνεται, ή σκεφτεται (ακόμα κι αν είναι λάθος) τα λέει, ή τα δείχνει. Οπως έκανε στο ματς με τη Σαρλερουά, όπου έδειξε τη δυσαρέσκειά του για την αντικατάστασή του,  ή μετά τον αγώνα με τη Ζαλγκίρις, όπου έλεγε ότι ο χρόνος συμμετοχής του είναι μικρός και θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος. Είναι γεγονός ότι η συμπεριφορά του Καρδιτσιώτη είναι πολύ πιο ήπια σε σχέση με την περσινή σεζόν, αλλά ο Ντούντα ενεργεί πριν το πρόβλημα διογκωθεί. Για αυτό και τον  έστειλε σπίτι του. Δεν είναι χθεσινό ο Σέρβος, ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται…

Θα μπορούσε όμως, να τον καλύψει με περισσότερο τακτ..

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags