Facebook Pixel Η ΕΟΚ προετοιμάζεται για τελικό
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-21 17:47:00

Η ΕΟΚ προετοιμάζεται για τελικό

Η ΕΟΚ προετοιμάζεται για τελικό

Ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ βρίσκεται στον αέρα, άλλοι λένε πως θα αναβληθεί, άλλοι πως θα γίνει μαθητές, άλλοι στη Σύρο, όμως στην Ομοσπονδία δεν έχουν κάτι επίσημο. Γι αυτό και έβγαλαν ενημέρωση για τις διαπιστεύσεις.

Διαβάστε την ανακοίνωση και τις λεπτομέρειες για τον τελικό στις 6 Μαρτίου στο Ελληνικό:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανοίγει την διαδικασία υποβολής αιτήσεων διαπίστευσης για τον 36ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η διεξαγωγή του αγώνα έχει οριστεί στο κλειστό της Ολυμπιακής Εγκατάστασης του Ελληνικού, την Κυριακή 6 Μαρτίου.

Ως τελευταία ημέρα υποβολής αίτησης διαπίστευσης - για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας - ορίζεται η Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2010.

Προς τούτο παρακαλούμε θερμότατα για την τήρησή της προς κοινή εξυπηρέτηση.

Οι διαπιστεύσεις, οι οποίες εγκρίνονται κι εκδίδονται από την ΕΟΚ, είναι αποκλειστικά και ΜΟΝΟΝ ονομαστικές για όλους ανεξαιρέτως τους εκπροσώπους (Δημοσιογράφους και Τεχνικούς) του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου.

Για την απρόσκοπτη είσοδο όμως, από συγκεκριμένη θύρα, στο κλειστό της Ολυμπιακής Εγκατάστασης του Ελληνικού, είναι απαραίτητη μαζί με την Κάρτα Διαπίστευσης και η επίδειξη της δημοσιογραφικής ταυτότητας (Ε.Σ.Η.Ε.Α.- Π.Σ.Α.Τ.- Γ.Γ.Α.- Μ.Μ.Ε. ).

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σας παρακαλεί λοιπόν, για την υποβολή αίτησης διαπίστευσης, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που θα βρείτε στην αρχική σελίδα του σάιτ της:
Με e-mail: [email protected]
Mε fax: 210-6817921

Επίσης, η ΕΟΚ σας ενημερώνει ότι, εξαιτίας αλλαγών χρήσης στην Κερκίδα Τύπου του κλειστού της Ολυμπιακής Εγκατάστασης του Ελληνικού ο αριθμός διαθέσιμων θέσεων είναι μειωμένος. Ως εκ τούτου ο αριθμός διαπιστεύσεων που θα αντιστοιχεί σε κάθε Μ.Μ.Ε είναι:

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: Δυο (2)
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: Μια (1)
ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ: Μια (1)+ΤΕΧΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟ Ι: Mια (1)+ ΤΕΧΝΙΚΟΣ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ: Μια (1)

* Οι ενδιαφερόμενοι για παροχή τηλεπικοινωνιακής παροχής μέσω ΟΤΕ, υποβάλλουν το αίτημά τους με FAX στο 210 6335902. Υποχρεωτικά στοιχεία για την υποβολή του αιτήματος: Τηλέφωνο επικοινωνίας του ΜΜΕ και contact person του ΜΜΕ. Επίσης, πρέπει να αναφέρεται αναλυτικά το είδος της αιτούμενης παροχής.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags