Facebook Pixel Οι σκέψεις του Ολυμπιακού για το Ελληνικό
| 2010-12-26 18:01:00

Οι σκέψεις του Ολυμπιακού για το Ελληνικό

Οι σκέψεις του Ολυμπιακού για το Ελληνικό

Η μετακόμιση του μπασκετικού Ολυμπιακού είναι πιθανότερη από κάθε άλλη φορά και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν σκέφτονται απλά να αλλάξουν έδρα.

Κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, λένε πως θέλουν να κάνουν δικό τους το κλειστό του Ελληνικού!

Βέβαια το γήπεδο ανήκει στα Ολυμπιακά Ακίνητα όμως μπορεί να υπάρξει συμφωνία για πολλά χρόνια, ώστε η ΚΑΕ Ολυμπιακός να το εκμεταλλεύεται σαν να είναι δικό της. Στην ουσία δηλαδή θα είναι δικό της, αφού μιλάμε για συμφωνία που θα κρατήσει δεκαετίες.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Ολυμπιακός θα έχει το δικό του χώρο και θα μπορεί να τον κάνει ό,τι θέλει. Τυπικά το κλειστό του Ελληνικού θα επιστραφεί στο κράτος, αλλά ουσιαστικά θα είναι γήπεδο του Ολυμπιακού. Αν γίνει π.χ. μια συμφωνία για 30 ή 40 ή 50 χρόνια και οι Αγγελόπουλοι θα μπορούν να επενδύσουν χρήματα και να διαμορφώσουν το κλειστό, όπως ακριβώς θέλουν.

Με λίγα λόγια δεν σκέφτονται απλά να μετακομίσουν για 2-3 χρόνια και μετά να δημιουργήσουν άλλο γήπεδο στη συνέχεια. Δεν τους πολυσυμφέρει κάτι τέτοιο. Αλλιώς μένουν και στο ΣΕΦ. Αλλωστε όλος ο χώρος στο Ελληνικό είναι ιδανικός για να κάνουν πολλά και διάφορα και επί του παρόντος παραμένει ανεκμετάλλευτος. Γιατί λοιπόν να πάει χαμένο όλο αυτό το φιλέτο;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags