Facebook Pixel Στο ίδιο καζάνι Μαρινάκης και Παύλος!
| 2011-02-24 09:42:00

Στο ίδιο καζάνι Μαρινάκης και Παύλος!

Στο ίδιο καζάνι Μαρινάκης και Παύλος!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού απέδειξαν με τα πανό τους στο ΟΑΚΑ ότι πλέον τους παίρνει όλους η μπάλα! Έσουραν τα εξ αμάξης στον Μαρινάκη και κάλεσαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο να σωπάσει!

Οργισμένοι με όλους και με όλα παρουσιάστηκαν χθες στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τη Λιέτουβος, όπου οι «πράσινοι» γνώρισαν ήττα-σοκ (67-68).

Οι οργανωμένοι του «τριφυλλιού» φρόντισαν να στείλουν μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση και είναι χαρακτηριστικό ότι από το «στόχαστρό» τους δε γλίτωσε ούτε ο Παύλος Γιαννακόπουλος!

Οι οπαδοί ανάρτησαν υβριστικά πανό για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τα οποία βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία, ενώ έγραψαν «μόλις αρχίσαμε» απευθυνόμενοι σε ΚΕΔ, ΜΜΕ και ΕΠΟ.

Αντιδράσεις λογικές κι αναμενόμενες με τα όσα έγιναν στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Ωστόσο, δίπλα σε αυτά τα πανό, που ήταν κατά του «αιωνίου» αντιπάλου, υπήρχε κι ένα πανό κατά του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Τι ανέφερε αυτό το πανό; «Παύλο, η σιωπή είναι χρυσός»! Ίσως είναι, μάλιστα, το πρώτο πανό κατά του Παύλου Γιαννακόπουλου από τότε που ανέλαβε τον μπασκετικό Παναθηναϊκό κι αυτό έχει τη σημασία του αφού δείχνει ότι είναι τόσο αγανακτισμένοι οι οπαδοί του «τριφυλλιού» που πλέον η μπάλα τους παίρνει όλους!

Προφανώς οι οπαδοί καλούν τον Παύλο Γιαννακόπουλο να σταματήσει να μιλάει μετά και τα όσα φέρεται να είπε πρόσφατα στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τους Βγενόπουλο και Πατέρα («αυτοί πανηγύριζαν που χάσαμε από τον Ολυμπιακό») και που συντηρούν την αντιπαλότητα στον σύλλογο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags