Facebook Pixel Δήλωση Παπαδάκη για Μπουρούση!
| 2011-02-24 19:52:00

Δήλωση Παπαδάκη για Μπουρούση!

Δήλωση Παπαδάκη για Μπουρούση!

Το αποκλειστικό θέμα του sportdog για τις επαφές που ξεκίνησε ο μάνατζερ του Μπουρούση με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ αυτών και τον Παναθηναϊκό, προκάλεσαν τεράστια αίσθηση! Σήμερα ο ατζέντης του έστειλε δήλωση και φυσικά τη δημοσιεύουμε αυτούσια.

Είναι καθήκον μας να δώσουμε βήμα σε όποιον άνθρωπο του αθλητισμού θέλει. Διαβάστε την και σε λίγο θα επανέλθουμε με τα δικά μας σχόλια επί του θέματος.

Διότι η ανακοίνωση αντί να σβήνει τη φωτιά βάζει κι άλλο λάδι στις σχέσεις Ολυμπιακού-Μπουρούση.

«Σε εποχές όπως η σημερινή με ιδιαίτερη ένταση και πώλωση στην κοινωνία μας και δη στον αθλητισμό, πριν κάποιος γράψει κάτι, καλύτερα να το σκέπτεται δύο φορές. Αλλιώς κινδυνεύει να κατηγορηθεί τουλάχιστον ως κατευθυνόμενος και υποβολιμαίος, τόσο ο ίδιος όσο και ο φορέας που υιοθετεί τα γραφόμενα και τις απόψεις του. Επί του προκειμένου και σε σχέση με την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε περί επαφών που αφορούν τον κ. Γιάννη Μπουρούση του οποίου τυγχάνω εκπρόσωπος από το 2005, ξεκαθαρίζω τα εξής:

Ο κ. Μπουρούσης και η ΚΑΕ Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2009, συμφώνησαν από κοινού συμβόλαιο 3 χρόνων, που λήγει το καλοκαίρι του 2012. Ο κ. Μπουρούσης δεν διατηρεί δικαίωμα αποχώρησης, εκτός της περίπτωσης του ΝΒΑ και μόνον. Συνεπώς ο κ. Μπουρούσης δεν είναι ελεύθερος για να χρειάζεται να ψάχνει ομάδα και μπορεί να φύγει μόνο μετά από απόφαση του Ολυμπιακού και όχι δική του. Όλα τα υπόλοιπα «σενάρια» δεν μας αφορούν και τα συμπεράσματα του καθενός περιττεύουν.

Ωστόσο αν είναι επαναλαμβανόμενα δεν μπορούν να θεωρηθούν ως συμπτωματικά και θα αντιμετωπιστούν με διαφορετική διάθεση.

Κώστας Παπαδάκης»

Σχετικό link: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ψάχνεται για Παναθηναϊκό ο Μπουρούσης
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags