Facebook Pixel Όλη η αλήθεια για Μπουρούση!
| 2011-02-24 20:39:00

Όλη η αλήθεια για Μπουρούση!

Όλη η αλήθεια για Μπουρούση!

Η διάψευση του ατζέντη του Γιάννη Μπουρούση ήρθε να... αφαιρέσει ένα ακόμα κομμάτι στο ήδη ετοιμόρροπο παζλ της σχέσης του με τον Ολυμπιακό...

Οποιος έχει τη μύγα είναι γνωστό ότι μυγιάζεται. Ο σκύλος ποτέ δεν έγραψε ότι ο Γιάννης Μπουρούσης συμφώνησε με άλλη ομάδα,  αλλά ότι ψάχνει την αγορά για κάθε ενδεχόμενο. Γιατί προφανώς πιστεύει τις φήμες που μιλούν για μειώσεις αποδοχών το ερχόμενο καλοκαίρι.

Φυσικά και ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν θέλει να χάσει συμβόλαιο 1,8 εκ ευρώ. Τόσα προβλέπεται πως θα πάρει για τη χρονιά 2011-2012. Εκτός αν ο Ολυμπιακός του δώσει 200.000 ευρώ. Τότε η τρίτη χρονιά του συμβολαίου δεν ισχύει και ο Μπουρούσης είναι ελεύθερος. Αρα θα είναι χαζό εκ μέρους του να σπάσει το συμβόλαιο. Αλλο που έχει δικαίωμα να το κάνει. Με 500.000 μπορεί να φύγει για το ΝΒΑ. Αν δεν υπάρχει λοκ άουτ.

Ομως και ο ίδιος και ο ατζέντης του ξέρουν ακριβώς τι γίνεται. Γι αυτό και θέλουν να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που βγουν στην αγορά. Κανείς δεν έγραψε ότι ο Μπουρούσης συμφώνησε με άλλη ομάδα. Αυτό ναι, θα ήταν ψέμα. Για τα υπόλοιπα επιφυλασσόμαστε. Ενα μόνο να ξέρετε. Και οι τοίχοι έχουν αυτιά. Πολύ περισσότερο, όταν κάποιοι έχουν πάρει ντουντούκα και φωνάζουν.

Πέραν αυτού, φαίνεται σαφέστατα ότι ο μάνατζερ του Μπουρούση δεν θέλει να σβήσει τη φωτιά που άναψε το περασμένο Σάββατο, αλλά την κρατά αναμένη. Δεν είναι τυχαία η συνεχής αναφορά στο δικαίωμα του Ολυμπιακού. Εμείς θεωρούμε ότι αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας. «Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, αλλά και τη φημολογία περί μειώσεων την επόμενη σεζόν, έχουν κάνει τον μάνατζερ του Μπουρούση να ψάχνεται. Υπάρχει και ο φόβος ότι ο Ολυμπιακός θα του κόψει το συμβόλαιο μετά την άδεια ενός μήνα που του δόθηκε και η πλευρά του παίκτη παίρνει τα μέτρα της. Για να μάθει τι γίνεται στην αγορά», γράφαμε.

«Ο κ. Μπουρούσης δεν είναι ελεύθερος για να χρειάζεται να ψάχνει ομάδα και μπορεί να φύγει μόνο μετά από απόφαση του Ολυμπιακού και όχι δική του», απαντάτε. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Όποιος είναι έξυπνος μπορεί να καταλάβει σε ποια πλευρά αναφέρεται ο μάνατζερ του Μπουρούση όταν γράφει για υποβολιμαίο δημοσίευμα... Όχι πάντως στον... Παναθηναϊκό!

Διαβάστε επίσης:


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ψάχνεται για Παναθηναϊκό ο Μπουρούσης!

Δήλωση Παπαδάκη για Μπουρούση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags