Facebook Pixel «Δείξαμε πώς παίζεται το ομαδικό μπάσκετ»
Μπάσκετ
| 2011-02-24 23:50:00

«Δείξαμε πώς παίζεται το ομαδικό μπάσκετ»

«Δείξαμε πώς παίζεται το ομαδικό μπάσκετ»

Πανευτυχής ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ και την εξασφάλιση της πρώτης θέσης. Μάλιστα, ο «Ντούντα» αφιέρωσε τη νίκη στον Βασιλόπουλο και στον γιό του.

«Γενικά ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με πολλές αλλαγές σ’ όλη την διάρκεια.  Το σημερινό ματς μοιάζει με το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων στο Τοπ-16. Στον Πειραιά χάσαμε με 13 στο τελευταίο δεκάλεπτο και σήμερα κερδίσαμε με 16.  Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, όταν  η Φενέρ έπαιξε σπουδαία άμυνα, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και σταματήσαμε να ελέγχουμε το παιχνίδι μου.

Η ομάδα μου παρά τα τόσα προβλήματα έδειξε πως παίζεται το ομαδικό μπάσκετ. Οι ψηλοί μας κέρδισαν σήμερα το παιχνίδι. Ο Νεστέροβιτς, ο Μαυροκεφαλίδης και ο Έρτσεγκ ήταν σπουδαίοι. Στο -12 είπα στους παίκτες  μου ότι αν θέλουν να κερδίσουν τώρα πρέπει να δώσουν μάχη. Παίξαμε σπουδαία άμυνα, αρχίσαμε να επικοινωνούμε κι αυτό ήταν»,
ανέφερε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων».

Και κατέληξε: «Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη σε δυο ανθρώπους. Ο ένας είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος που χειρουργήθηκε και ο δεύτερος είναι ο γιος μου Παύλος που σήμερα έγινε 16 χρονών».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags