Facebook Pixel "Θα τους φτιάξω με καρφώματα"!
| 2012-08-31 10:12:00

"Θα τους φτιάξω με καρφώματα"!

"Θα τους φτιάξω με καρφώματα"!

Η υπόσχεση του Χίλτον Άρμστρονγκ στον κόσμο του ΠΑΟ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χίλτον Άρμστρονγκ στη "SportDay":

"Ξέρω πολύ καλά σε ποια ομάδα θα έρθω. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις καλύτερους στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος", ανέφερε αρχικά και εξήγησε τι σκέφτηκε όταν ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη:

"Χρειάστηκα μόλις δύο μέρες να το συζητήσω με την οικογένειά μου, καθώς πάντα παίζει βασικό ρόλο στις αποφάσεις μου και έτσι είπα το “ναι”. Θα έρθω μαζί με την οικογένειά μου στην Αθήνα. Εχω μεγάλες φιλοδοξίες και η νέα μου ομάδα ξέρω ότι παίζει πάντα σε υψηλό επίπεδο.

Σημαίνει πολλά ότι ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει έξι φορές το πρωτάθλημα Ευρώπης, διαθέτει αμέτρητους τίτλους και έχει πλούσια ιστορία. Είναι το μεγαλύτερο βήμα για την καριέρα μου και πραγματικά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ανυπομονώ να έρθω την επόμενη εβδομάδα για να μάθω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες".

Στη συνέχεια σχολίασε την …επίθεση αγάπης που δέχθηκε από τους οπαδούς της ομάδας στο Τwitter: "Σίγουρα είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα καλά τους σχόλια και θέλω να ανταποδώσω. Θα συναντηθώ με τον προπονητή και ό,τι μου ζητήσει, θα το κάνω. Είμαι παίκτης ομάδας".

Οσον αφορά τι του αρέσει αρκετά να κάνει, τόνισε: "Σίγουρα η επίθεση προσφέρει θέαμα και μου αρέσει να σκοράρω με πολλούς τρόπους όπως με τα καρφώματα, αλλά λατρεύω πολύ την άμυνα. Είναι σημαντικό κομμάτι και πάντα προσπαθώ να βελτιώνω τις κινήσεις μου".

Καταλήγοντας, ο Άρμστρονγκ έστειλε το δικό του μήνυμα: "Στόχος μου είναι πάντα οι επιτυχίες και θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πάρει όλα τα τρόπαια".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags