Facebook Pixel Πρωτότυπες δηλώσεις Άρμστρονγκ
| 2012-09-06 16:12:00

Πρωτότυπες δηλώσεις Άρμστρονγκ

Πρωτότυπες δηλώσεις Άρμστρονγκ

"Θα δώσω τα πάντα για τον κόσμο", είπε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟ.

Αρχικά δήλωσε:

"Ξέρω ότι ήρθα σε μια σπουδαία ομάδα της Ευρώπης, η οποία έχει κερδίσει 6 ευρωπαϊκά τρόπαια. Στο twitter μου μίλησε αρκετός κόσμος και με έκαναν αμέσως να αισθανθώ μέλος του Παναθηναϊκού. Αγωνίζομαι πάντα με πολύ πάθος και είμαι έτοιμος γι’ αυτή την εξαιρετική εμπειρία".

Στη συνέχεια το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "τριφυλλιού" πρόσθεσε: "Σίγουρα ο Παναθηναϊκός πρόκειται για ομάδα με τεράστια εμπειρία. Το μπάσκετ στην Ελλάδα είναι σοβαρό και μένα μου αρέσει να αγωνίζομαι με τον τρόπο αυτό".

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Αμερικανός είπε: "Θα δώσω τα πάντα για τον κόσμο. Θα αγωνίζομαι με καρδιά και πάθος. Εκτιμώ όλη την αγάπη που μου έχουν δείξει μέχρι τώρα μέσω του twitter".

Ο Χίλτον Άρμστρονγκ κατέληξε απαντώντας στο ερώτημα αν είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του: "Κάθε χρόνια είναι και μία πρόκληση. Είτε αγωνίζεσαι στο ΝΒΑ, είτε στη Βιλερμπάν, είτε στον Παναθηναϊκό. Εμένα μου αρέσουν οι προκλήσεις και ο ανταγωνισμός. Υπόσχομαι ότι θα παίζω πάντα πολύ δυνατά και ότι προκύψει θα είναι για καλό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags