Facebook Pixel "Τι Ομπράντοβιτς, τι Πεδουλάκης..."
| 2012-09-10 10:36:00

"Τι Ομπράντοβιτς, τι Πεδουλάκης..."

"Τι Ομπράντοβιτς, τι Πεδουλάκης..."

Ο Δημήτρης Παπανικολάου αντιμετώπισε με τον Ηλυσιακό τον Παναθηναϊκό και δήλωσε ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει πολλα κοινά στοιχεία με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

"Τον είδα όπως τον περίμενα, για αυτό ήθελα να παίξουμε και φιλικό. Μία ομάδα που θα προσπαθήσει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών όπως στα προηγούμενα χρόνια. Σκοπός της είναι να κάνει τον αντίπαλο να μην μπορεί να σκεφτεί μέσα στο γήπεδο. Με λίγα λόγια να παίξει μπάσκετ με μυαλό", δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Παπανικολάου στη "SportDay".

Στη συνέχεια, ο προπονητής του Ηλυσιακού έκανε μια σύγκριση με τον "νέο" Παναθηναϊκό και εκείνο των προηγούμενων ετών:

"Όταν ανέλαβε ο Αργύρης Πεδουλάκης την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, είχα πει ότι ήταν η καλύτερη επιλογή, από τη στιγμή που δεν έμεινε ο Ομπράντοβιτς, διότι έχουν πολλά κοινά στοιχεία, όσον αφορά τη φιλοσοφία τους. Βέβαια το δείγμα γραφής ήταν αρκετά μικρό, καθώς λόγω των ελλείψεων που είχαμε έπαιξαν στη θέση των πλέι μέικερ έφηβοι, και ο Παναθηναϊκός πίεζε και στα 40 λεπτά κάνοντας παγίδες.

Βασικό στοιχείο ήταν φυσικά η άμυνα που έπαιξαν σε όλο το γήπεδο, με στόχο να μας δυσκολέψουν στις πρώτες πάσες και στη συνέχεια να αναπτύξουν ρυθμό στην επίθεση. Επίσης τροφοδοτούσαν αρκετές φορές τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Αλλά όπως ανέφερα και πριν, δεν αποτελεί σημαντικό κριτήριο αυτό το ματς και είμαι σίγουρος ότι ήδη το έχει πει αυτό στους παίκτες του ο Αργύρης Πεδουλάκης. Άλλωστε και οι δύο ομάδες θα έχουν αλλάξει και άλλα πράγματα όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags