Facebook Pixel "Σπίτι μου, σπιτάκι μου..."
| 2012-09-10 16:12:00

"Σπίτι μου, σπιτάκι μου..."

"Σπίτι μου, σπιτάκι μου..."

Το καινούργιο της μεταγραφικό απόκτημα, Λάζαρο Παπαδόπουλο, παρουσίασε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα σέντερ να τονίζει σε δηλώσεις ότι επέστρεψε στο σπίτι του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζαρου Παπαδόπουλου:

Αρχικά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ, Που επιστρέφω σπίτι μου. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι ξανά στο Παλατάκι, θα συνεργαστώ με τον Σούλη Μαρκόπουλο και με καλούς συμπαίκτες. Πιστεύω θα πάμε καλά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που έχει πολύ μεγάλες προοπτικές. Εχει πολύ καλές υποδομές, είναι έτσι το ρόστερ, που έχει πολύ καλούς νέους παίκτες. Στο φιλικό προχθές αγωνίστηκαν πολλοί έφηβοι κάτι που δείχνει ότι η ομάδα εκτός από παρόν έχει και μέλλον»

Για τις ευκαιρίες σε νέους παίκτες: «Εχουν γίνει προσπάθειες. Βαδίζουν προς αυτήν την κατεύθυνση στον ΠΑΟΚ, αλλά και σε άλλες ομάδες. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Θα πρέπει να γίνουν περισσότερες αυτές οι προσπάθειες και αυτός είναι ο μονόδρομος. Πρωτεύον θέμα θα πρέπει να είναι η εξυγίανση και δευτερεύον το αγωνιστικό. Δε βάζουμε σα στόχο κάποια θέση, αλλά να μπαίνουμε στο γήπεδο και να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το στόχο της νέας σεζόν: «Δε θα έλεγα κάποια θέση ή κάποιο αγωνιστικό στόχο, Θα είμαι ευχαριστημένος αν η ομάδα μπαίνει στο γήπεδο και αφήνει τον εαυτό της εκεί. Αυτό είναι το σημαντικότερο, να προσπαθείς σε κάθε ματς να δείχνεις τον καλύτερο σου εαυτό».

Για την παρουσία του κόσμου: «Οσον αφορά τον κόσμο, εγώ θέλω να έρθει στο γήπεδο και να μην κάνει φασαρίες. Ενας διαφορετικός κόσμος, που θα αγαπάει το μπάσκετ και τον αθλητισμό. Που θα έρχεται στο γήπεδο για να περνάει όμορφα με την οικογένεια του. Που δε θα τον ενδιαφέρει, χρώματα και σύνδεσμοι. Θα τον ενδιαφέρει ο αθλητισμός και η παιδεία του.

Για την αναγνώριση προς το πρόσωπο του: «Πιστεύω το εξαργυρώνω εδώ στον ΠΑΟΚ. Μιλάμε για το αγωνιστικό κομμάτι. Είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και θελω να ανέβω ένα σκαλοπάτι πιο πάνω αγωνιστικά. Πιστεύω ότι στον ΠΑΟΚ θα μπορέσω να το κάνω αυτό».

Για το αν σκέφτεται να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: «Είναι νωρίς να μιλάω για το τέλος της καριέρας μου. Εχω πολλά χρόνια μπροστά μου. Αγαπάω αυτό που κάνω έχω πολλή όρεξη και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να παίξω».

Για το αν είχε κάποιο συγκεκριμένο αίτημα, πριν υπογράψει: «Εγώ δεν είχα καμιά απαίτηση προσωπική. Αυτό που ζήτησα είναι αν όντως αυτό το μπάτζετ αντιπροσωπεύει τον ΠΑΟΚ και μπορεί να αντεπεξέλθει στην ομάδα».

Για τη δική του κατάσταση μετά τον περσινό τραυματισμό του: «Ηταν μεγάλο πρόβλημα για μένα, γιατί ήταν ο μεγαλύτερος τραυματισμός που είχα στην καριέρα μου. Επέστρεψα στο τέλος της σεζόν, δούλεψα πολύ το καλοκαίρι, για να επιστρέψω όπως θέλω στο γήπεδο.

Για το τι γνωρίζει για τους νεαρούς της ομάδας: «Εχω κάποια εικόνα, πιστεύω ότι όλοι οι πιτσιρικάδες, όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ακόμα και το δίλεπτο, το τρίλεπτο να παίξει, παίρνει πολλές εμπειρίες. Θα πρέπει να εμπιστευτούμε αυτά τα παιδιά, γιατί είναι το μέλλον όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά του ελληνικού μπάσκετ γενικότερα».

Για τη συνεργασία του με τον Σούλη Μαρκόπουλο: «Εχουμε συνεργαστει με τον κόουτς έχουμε πολύ καλή σχέση. Μου αρέσει η φιλοσοφία του, το παιχνίδι του και ταιριάζω και εγώ σε αυτό το στυλ. Ηρθα για να μείνω δεν ήρθα για να φύγω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags