Facebook Pixel «Δεν θέλουμε να βρούμε δικαιολογίες»
| 2011-02-26 20:55:00

«Δεν θέλουμε να βρούμε δικαιολογίες»

«Δεν θέλουμε να βρούμε δικαιολογίες»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν συμφωνεί πως η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων της Α1 με την Ευρωλίγκα αποτελεί κάποιου είδους δικαιολογία, όπως δήλωσε μετά το ματς με το Μαρούσι.

«Συγχαρητήρια στο Μαρούσι και στον κ.Αλεξανδρή για την πορεία της ομάδος. Με τον τρόπο με τον οποίο μαζεύτηκε η ομάδα, η επιτυχία δεδομένη. Αξίζουν συγχαρητήρια. Ήταν ένα σοβαρό ματς. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν δεδομένη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο στόχο μας».

Στη συνέχεια ο «Ζοτς» κλήθηκε να εξηγήσει αυτά που είχε πει περί πίστης στους εαυτούς τους μετά την ήττα από τη Λιέτουβος Ρίτας: «Μερικές φορές είναι άξιο απορίας το υψηλό κίνητρο σε κάποια παιχνίδια κι η νωχελικότητα που είχαμε σε μεγάλα διαστήματα με τη Λιέτουβος Ρίτας. Η θέση μας είναι να βοηθήσουμε τους παίκτες μας, να του δώσουμε αυτοπεποίθηση, αλλά και να την "χτίσουν" μέσα από τα παιχνίδια. Ο παίκτης με αυτοπεποίθηση είναι συγκεντρωμένος και με υψηλό κίνητρο. Αν δεν τα έχει, δεν έχει κι αυτοπεποίθηση».

Ο προπονητής των «πράσινων» ξεκαθάρισε επίσης πως η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων της Α1 με την Ευρωλίγκα δεν αποτελεί δικαιλογία στα δικά τους λάθη μετά από ερώτηση που δέχθηκε: «Δε συμφωνώ με την ερώτηση-τοποθέτηση. Δε θέλουμε να βρούμε δικαιολογίες ότι παίξαμε άσχημα λόγω διαφοράς δυναμικότητας. Να πούμε επειδή ίσως η Καβάλα είναι υποδεέστερη ομάδα ή το Μαρούσι έχει απουσίες πως εμείς και γι' αυτό δεν παίξαμε καλά δεν είναι κάτι που το πιστεύουμε. Σήμερα η προσήλωσή μας κι η προσέγγισή μας ήταν τέτοια που ακόμη και πλήρες να ήταν το Μαρούσι εμείς θα είχαμε την ίδια συγκέντρωση. Κοιτάμε τον εαυτό μας, τα λάθη μας. Δε ρίχνουμε δικαιλογίες δεξιά κι αριστερά».

Πηγή: leoforos.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags