Facebook Pixel «Αποκλείονται και τους αποθεώνουν για το… ταξίδι»
| 2011-02-26 21:37:00

«Αποκλείονται και τους αποθεώνουν για το… ταξίδι»

«Αποκλείονται και τους αποθεώνουν για το… ταξίδι»

Στην αντιμετώπιση που έχει το ελληνικό μπάσκετ από την Πολιτεία και στα… πλεονεκτήματα του ποδοσφαίρου στάθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά την ήττα του Αμαρουσίου από τον Παναθηναϊκό.

«Θα ξεκινήσω από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παρουσίασε δύο dvd με τις επιτυχίες του. Είναι τιμή για το ελληνικό μπάσκετ ότι αυτή η ομάδα πέτυχε τόσα», ανέφερε αρχικά.

Για το ελληνικό μπασκετ: «Είμαστε ριγμένοι ως μπάσκετ. Δεν προβάλουν το μπάσκετ. Δείχνουνε κάτι περίεργα ποδόσφαιρα, τις τελευταίες ομάδες της Γερμανίας, αλλά όχι μπάσκετ. Είμαστε υπό διωγμόν ένα άθλημα που έφερε και φέρνει τόσες επιτυχίες. Στο ποδόσφαιρο τους δίνουν χρήματα για να πανηγυρίσουν μία πρόκριση στους 64 του Europa League και όταν αποκλειστούν στους 32 αποθεώνονται για το ..ταξίδι. Αν θες να πας ταξιδέψεις, να πας σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο. Θα σε πάει να δεις ωραιότερα πράγματα από τα μέρη που πάνε στο ποδόσφαιρο για να παίξουν».

Όσον αφορά το Μαρούσι, σχολίασε:«Μακάρι να είχα όλους τους παίκτες να τους δυσκόλευα λίγο παραπάνω. Θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα και θα συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία που διέπει το Μαρούσι. Ο Παναθηναϊκός τα έδωσε όλα και καλά έπραξε και δεν έβγαλε τους βασικούς του. Έτσι δείχνει σεβασμό προς εμάς. Του εύχομαι να συνεχίσει την λαμπρή του πορεία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags