Facebook Pixel Αυτός είναι διευθυντής ρε!
| 2011-02-27 13:32:00

Αυτός είναι διευθυντής ρε!

Αυτός είναι διευθυντής ρε!

Από την ΕΡΤ μεταδόθηκε το ματς του Παναθηναϊκού με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά, που δεν είχε μεν αγωνιστικό ενδιαφέρον, αλλά το γεγονός ότι έγινε λίγες ώρες πριν τον αγώνα συλλαλητήριο στο ΟΑΚΑ με την παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού είχε ιδιαίτερη σημασία.

Ηταν η πρώτη αγωνιστική παναθηναϊκή εκδήλωση που κάλυπτε η ΕΡΤ μετά το «Καραϊσκάκη» και πριν το ματς οι πληροφορίες έδιναν κι έπαιρναν. Οι φήμες ανέφεραν ότι μπορεί και να γίνει «πέσιμο» των οπαδών στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ. Και τι έκανε ο κοτσονάτος διευθυντής του αθλητικού της Δημόσιας Τηλεόρασης; Εμεινε σπίτι του και έστειλε στο λάκκο των λεόντων τον Νάτου για να κάνει τη μετάδοση, κατευθύνοντας όλη την αποστολή τηλεφωνικά. Αυτός είναι διευθυντής, όχι αστεία.

Σου λέει… «Που να τρέχουμε τώρα; Ασε, αν είναι να γίνει κάτι, να τα λουστεί ο μικρός». Βεβαίως δεν έγινε απολύτως τίποτα στο γήπεδο, αλλά στο ραδιομέγαρο γελάνε ακόμα με τον λιγόψυχο διευθυντή, που είναι πρώτος στην λεζάντα, αλλά τελευταίος στα δύσκολα. Ειδικά ότι πρέπει να διαφυλάξει το συμφέρον των συναδέλφων-υφισταμένων. Μπράβο μεγάλε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags