Facebook Pixel Πάει για λουκέτο το ΣΕΦ!
| 2010-12-27 14:45:00

Πάει για λουκέτο το ΣΕΦ!

Πάει για λουκέτο το ΣΕΦ!

Η χθεσινή αποκάλυψη του sportdog για την ειλημμένη απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να μετακομίσει στο Ελληνικό έχει και συνέχεια αφού οι υπάλληλοι του ΣΕΦ ειδοποιήθηκαν πως ίσως να μην πληρωθούν το 2011!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μόνιμη μετακόμιση στο Ελληνικό και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κινδυνεύει να βάλει λουκέτο. Η επί δύο δεκαετίες έδρα των ερυθρόλευκων στο μπάσκετ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και δεν είναι μόνο η πιθανή αποχώρηση της ομάδας, που την φέρνει σε δύσκολη θέση.

Πριν από λίγες ημέρες, οι υπάλληλοι στο ΣΕΦ ενημερώθηκαν για τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και μάλιστα τους έγινε γνωστό πως από τις αρχές του 2011, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα πληρώνονται. Ναι, αυτό ακριβώς άκουσαν από λόγια υπευθύνων οι υπάλληλοι και δεν είναι τυχαίο το ότι έχει αρχίσει νέο κύμα αιτήσεων για συνταξιοδότηση. Οποιος προλάβει.

Δεν είναι μόνο το ΣΕΦ που αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα. Στον Αγιο Κοσμά οι πισίνες παραμένουν κλειστές επειδή δεν υπάρχει πετρέλαιο και κατά συνέπεια θέρμανση. Το χειρότερο απ' όλα είναι πως οι διάφορες εταιρείες δεν ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με το δημόσιο, διότι φοβούνται πως δεν θα πάρουν τα χρήματά τους. Κι εκεί που το δημόσιο ήταν το φιλέτο, πλέον ουδείς ασχολείται. Εγινε διαγωνισμός πριν από λίγο καιρό και κανείς δεν πάτησε.

Γενικά τα προβλήματα είναι μεγάλα κι αυτός είναι ένας λόγος που τα Ολυμπιακά Ακίνητα συζητούν την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στο Ελληνικό, στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι ιδιώτες έχουν την ευκαιρία τους και ίσως σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις σε πολλά επίπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι σκέψεις του Ολυμπιακού για το Ελληνικό


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags