Facebook Pixel «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός»…
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-28 18:15:00

«Ο Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός»…

«Ο Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός»…

«και εμείς είμαστε αυτό που είμαστε», είπε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σε συνέντευξη του στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι» ενόψει του τελικού του Κυπέλλου.

«Έχει κάνει κάποιες κινήσεις που τον έχουν δυναμώσει, αλλά όπως και να χει ο Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός και εμείς είμαστε αυτό που είμαστε. Πάντα τα παιχνίδια μας έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά στο ξαναλέω... ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Αυτό που θέλω και εύχομαι είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να δουλεύουμε έτσι όπως δουλεύουμε. That’ s all!», είπε ο «Φράγκι».

Σαν προπονητή σε είδαμε, σαν τιμ μάνατζερ πως νιώθεις κοντά στην ομάδα σου;

«Μου δίνεται η δυνατότητα να είμαι κάθε μέρα μέσα στο γήπεδο και μέσα στον χώρο και στην ομάδα που αγαπάω. Να είμαι στα αποδυτήρια αλλά και στα γραφεία των προπονητών και να απολαμβάνω πραγματικά κάθε στιγμή μου στην ομάδα που έχω ζήσει τόσα πολλά».

Ως τώρα η σεζόν τι αίσθηση σου αφήνει;

«Είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά. Αντιμετωπίσαμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά ταμείο δεν κάνουμε ποτέ μεσούσης της περιόδου. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος και εκεί θα δούμε τι θα γίνει. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμα, η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της 100% και συνεχίζουμε με την ίδια συγκέντρωση».

Ζεις πλέον και πολύ κοντά στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Είναι διαφορετική η αίσθηση που σου δίνει τώρα από όταν ήταν προπονητής σου;

«Αυτό γινόταν και κάθε σεζόν που περνούσε. Κάθε χρόνο έβλεπα και κάποια πράγματα διαφορετικά. Το ζήτημα είναι να μεγαλώνεις και να βλέπεις ορισμένες καταστάσεις διαφορετικά».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags