Facebook Pixel Απογοητευμένοι «Τεό» και Μήτσος…
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-01 17:41:00

Απογοητευμένοι «Τεό» και Μήτσος…

Απογοητευμένοι «Τεό» και Μήτσος…

Την απογοήτευση τους για την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου εξέφρασαν οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Δημήτρης Διαμαντίδης στο περιθώριο της παρουσίας τους σε εκδήλωση της «Wind».

«Αν θέλουν, όλα γίνονται, όπως είχε γίνει και στον τελικό του βόλεϊ. Πάντως θα έπρεπε να μας προβληματίσει το γεγονός ότι δεν μπορούμε να διοργανώσουμε τον τελικό. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο. Δεν μπορείς να διοργανώσεις κάτι σωστά, όταν έχεις αργήσει τόσες ημέρες», τόνισε ο Παπαλουκάς.

Στην συνέχεια, ο αρχηγός του Ολυμπιακού συμπλήρωσε: «Δυστυχώς θεωρούμε πραγματικότητα τα δικά μας δεδομένα. Στο φάιναλ φορ στο Βερολίνο οι ίδιοι άνθρωποι ήταν και δεν έγινε τίποτα. Δυστυχώς υπάρχει ανοχή. Στην Ισπανία γίνεται Final 8, αλλά αν γινόταν κάτι αντίστοιχο για παράδειγμα στη Λάρισα, δεν θα υπήρχε μετά η. Λάρισα με τόσους πολλούς οπαδούς διαφορετικών ομάδων».

Επίσης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης υπογράμμισε: «Δυστυχώς από παλαιότερα παραδείγματα φαίνεται πως δεν μπορούμε να διοργανώσουμε σωστά έναν τελικό. Αν δεν γίνει ο τελικός θα είναι κακό για το άθλημα. Φυσικά και δεν ευχαριστιόμαστε με αυτά που γίνονται. Μια φορά θα γίνει το κακό και μπορεί θύμα να είναι κάποιος παίκτης. Ούτε και ο κόσμος το ευχαριστιέται έτσι. Συμφωνώ να υπάρχει εκτόνωση του κόσμου, αλλά με συνθήματα και φωνές, όχι με ακρότητες».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags