Facebook Pixel Ο καθένας την πάρτη του και το μπασκετάκι κανένας...
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-01 19:19:00

Ο καθένας την πάρτη του και το μπασκετάκι κανένας...

Ο καθένας την πάρτη του και το μπασκετάκι κανένας...

Ρε παιδιά, είναι δυνατόν να γίνεται το απίστευτο μπάχαλο και κάποιοι ακόμα και σε κρίσιμες στιγμές να κοιτάνε τα προσωπικά τους; Η κόντρα μεταξύ Μπιτσαξή και Βασιλακόπουλου είναι γνωστή εδώ και καιρό.

Δεν γίνεται, όμως, να υπερισχύει αυτή η αντιπάθεια μπροστά στο γενικό καλό. Ο τελικός μπάσκετ είναι ένα σημαντικό γεγονός που πρέπει να διεξαχθεί, όποτε διεξαχθεί, με ασφάλεια πάνω απ’ όλα για τους αθλητές, όπως και για όσους θεατές παραβρεθούν.

Όλες αυτές τις μέρες, όμως, βλέπουμε ότι αντί ο ΓΓΑ με τον πρόεδρο της ΕΟΚ να συνεργάζονται, αυτοί να μην μιλιούνται καν. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν και υπονοούμενα στις δηλώσεις τους ή κι ευθείες βολές. Στην αρχή ο Μπιτσαξής είπε
«να μην γίνει το ματς», ο Βασιλακόπουλος έλεγε (για σπάσιμο;) «θα γίνει» κι έτσι πήγε όλη η ιστορία μέχρι σήμερα με την απόφαση αναβολής, αλλά και την συνέντευξη Τύπου της ΕΟΚ, όπως γράψαμε και πριν. Η μια πλευρά κοιτάει δεξιά και η άλλη αριστερά. Καμία συνεννόηση δεν υπάρχει. Ο ένας λέει άσπρο και ο άλλος μαύρο.

Εδώ και μήνες οι δυο πλευρές σφάζονται μέσω δηλώσεων κι ανακοινώσεων. Τα χώνουν εκατέρωθεν Μπιτσαξής, Βασιλακόπουλος, με κάθε αφορμή. Η κόντρα έχει εξελιχθεί σε προσωπική, όπως είπαμε. Το τελευταίο επεισόδιο έγινε με την μείωση της επιχορήγησης στο μπάσκετ, όταν ο ομοσπονδιάρχης εξαπέλυσε βαριές κουβέντες.

Όλα, όμως, έχουν κι ένα όριο. Μπροστά στην ασφάλεια ενός αγώνα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση. Αν δεν υπάρχει ούτε γι’ αυτόν τον λόγο που έχει να κάνει με την υγεία ανθρώπων, τότε οι δυο τους είναι ακατάλληλοι για το πόστο τους. Επειδή πάνω απ’ όλα βάζουν τα καπρίτσια τους, τα προσωπικά τους και τα εσωκομματικά τους!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags