Facebook Pixel «Μήπως ξέρανε τίποτα για βόμβα;»
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-01 20:37:00

«Μήπως ξέρανε τίποτα για βόμβα;»

«Μήπως ξέρανε τίποτα για βόμβα;»

«Ίσως να ξέρανε για κάποια βόμβα ή ίσως κάτι ξέρανε οι μυστικές υπηρεσίες, που εμείς δεν πρέπει να γνωρίζουμε», ήταν το καυστικό σχόλιο του Ντούσαν Ίβκοβιτς για την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου, ενώ έριξε και τα... "καρφάκια" του για τον κόσμο.

"Απ' ό,τι κατάλαβα, γιατί δεν έχετε κάποιο επίσημο χαρτί πάνω σας, ένας αστυνομικός πήρε τηλέφωνο την ΓΓΑ και είπε ότι δεν μπορεί να γίνει το ματς. Ίσως να ξέρανε για κάποια βόμβα ή ίσως κάτι ξέρανε οι μυστικές υπηρεσίες, που εμείς δεν πρέπει να γνωρίζουμε. Εμείς δεν μπορούμε σε μία χώρα που είναι σε κρίση. Στην πρώτη μας συνάντηση στις 22 Σεπτεμβρίου, εξήγησα στους παίκτες πώς έχει η κατάσταση στην Ελλάδα. Μερικές φορές οι παίκτες ενδιαφέρονται μόνο πόσα χρήματα θα πάρουν και πότε. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι όπως ο υπουργός Πολιτισμού, όπως ο υπεύθυνος της Αστυνομίας, αυτοί πρέπει να σκέφτονται.

Από τη παρουσίαση του ΕΣΑΚΕ μέχρι τώρα, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα από αυτά που κάναμε. Ακόμα κι εγώ. Δεν είναι θέμα ο υπουργός να είναι πρώην αθλητής. Το σημαντικό είναι να μπορεί να βοηθήσει τον αθλητισμό. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να δείξουμε προσοχή. Ας δούμε τι θα γίνει. Ο υπουργός πρέπει να πει πώς γίνεται να αναβάλλεται ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος. Μπορεί να μη γίνει και καθόλου. Όλη η Ευρώπη έπαιξε Final 8 και Final 4 κι εδώ αναβλήθηκε. Τί να πούμε;

Θα πρέπει να δουν οι αρμόδιοι πως θα πρέπει να λειτουργεί ο θεσμός του Κυπέλλου στην Ελλάδα, ακόμα και τα βασικά, όπως το όνομά του. Κατά την γνώμη μου δεν είναι πάρα πολύ σημαντικός τίτλος, καθώς το μόνο που προσφέρει στην νικήτρια ομάδα είναι γόητρο και όχι κάποια ευρωπαϊκή έξοδο", είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Για τον αγώνα με τη Ζαλγκίρις Κάουνας: "Καλός ο τελικός, αλλά ακολουθεί το ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας και σε αυτόν αναφέρθηκε πρώτο ο έμπειρος τεχνικός:"Θα ετοιμάσουμε το τελευταίο μας ματς και θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να τελειώσουμε θετικά τη φάση. Η έναρξη ήταν πολύ άσχημη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Λίγοι πίστευαν ότι μία αγωνιστική πριν το τέλος θα ήμασταν στη πρώτη θέση. Με αυτό το ματς ωρίμασε η ομάδα, δείξαμε χαρακτήρα, κερδίσαμε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια και τώρα θέλουμε να τελειώσουμε με τον ίδιο τρόπο.

Η Ζαλγκίρις είναι μία ομάδα που ξεκίνησε πολύ δυνατά, αλλά είχε αρκετά προβλήματα στη συνέχεια άλλαξε προπονητή και αυτό την επηρρέασε. Εκτιμώ πολύ πάντως τον Ηλία Ζούρο πολύ και πιστεύω ότι θα είναι πολύ δυνατός αντίπαλος. Πρέπει να σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό και να είμαστε καλοί στο ένας εναντίον ενός. Αυτή την τακτική ακολουθήσαμε στη Λιθουανία και νικήσαμε".

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: "Στην επιστροφή από την Πόλη, οι συνεργάτες μου μου είπαν ότι θα έχουμε πολλούς φιλάθλους (με τον Πανελλήνιο) λόγω της ώρας. Είχαμε πολύ λίγο κόσμο και τον ευχαριστώ. Αυτή η ομάδα αξίζει να έχει μεγαλύτερη συμπαράσταση. Θα μιλήσω και με τη διοίκηση, πρέπει να ξεκινήσουμε πολύ σοβαρά σε αυτό το θέμα. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολες εποχές. Από τη πλευρά μας κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, να δώσουμε το καλύτερο για τη φανέλα του Ολυμπιακού. Περιμένω, λοιπόν, να έρθει στο ματς με τη Ζαλγκίρις".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags