Facebook Pixel "Παίζουμε τις κουμπάρες και το κρυφτούλι!"
| 2011-03-02 14:08:00

"Παίζουμε τις κουμπάρες και το κρυφτούλι!"

"Παίζουμε τις κουμπάρες και το κρυφτούλι!"

Έξαλλος αυτή την ώρα ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, τα …χώνει σε συνέντευξη Τύπου στην Πολιτεία και στον ΓΓΑ για την αναβολή του τελικού στο μπάσκετ.

Διαβάστε ένα απόσπασμα:

"Στη σύσκεψη της Τρίτης, το Υπουργείο Παιδείας έκανε λόγο για πρόθεση. Πιστεύω πως στο Υπουργείο πρέπει να ξέρουν γράμματα. Δεν ήταν πρόθεση, ήταν ξεκάθαρη θέση. Μας είπαν πως δεν είχαν χρόνο. Δεν κατάλαβα, την Παρασκευή υπήρχε χρόνος και δεν υπήρχε τρεις μέρες μετά; Μας έκαναν λόγο για τις Απόκριες. Δεν ήξεραν εδώ κι ένα χρόνο πότε είναι οι Απόκριες. Μάλλον θεωρούν τους άλλους καραγκιόζηδες.

Ο εκπρόσωπος της ΓΓΑ επανέλαβε την ίδια θέση. Αντί οργανωμένων οπαδών να δουν τον αγώνα μαθητές ή αθλητές ακαδημιών έως 12 ετών. Στα πρακτικά αναφέρεται πως θέση του ΓΓΑ είναι να αναβληθεί ο αγώνας ή να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Πιστεύω πως είναι μια πρόταση ακραία. Ευχόμαστε να μην ξαναγίνει αγώνας κεκλεισμένων των θυρών. Δηλαδή τι, να κάνουμε έναν αγώνα απλά και μόνο για να τον κάνουμε; Στο δίλημμα να γίνει ο αγώνας χωρίς φιλάθλων ή να αναβληθεί, η αστυνομία πρότεινε την αναβολή του.

Έχουμε φτάσει σε νηπιακή ηλικία. Παίζουμε παιχνίδια των ηλικιών αυτών. Τις κουμπάρες ή το κρυφτούλι. Ή παιχνίδια τακτικισμών που δεν επιτρέπονται σε τέτοιους φορείς. Στο μπάσκετ θα έπρεπε όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, να είμαστε πιο σοβαροί.

Μίλησα με τον κύριο Νικητιάδη, που με την ιδιότητα του Υπουργού Τουρισμού ήταν στη Στοκχόλμη συμφωνήσαμε να επιμείνουμε σε όσα είχαν συμφωνηθεί στη σύσκεψη της Παρασκευής. Δεν υπάρχει όμως χρόνος για να αλλάξει ό,τι είναι δρομολογημένο να αλλάξει.

Έπρεπε να εμμείνουμε σε αυτά που αποφασίστηκαν στην Παρασκευή. Τώρα έχουμε φτάσει Τετάρτη μεσημέρι. Τι να κάνουμε, σύσκεψη το Σάββατο για το πώς θα γίνει ο αγώνας την Κυριακή; Όποιος είναι μια σύσκεψη πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη αυτών που λέει. Δεν ξέρω τι άλλα παιχνίδια μπορεί να υπεισέρχονται σε αυτή την ιστορία".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags