02/03/11 - 15:17

"Να το αναλάβουμε εμείς!"

Ο ΠΣΑΚ απηύδησε βλέποντας τους αρμόδιους να μην μπορούν να διοργανώνουν τον τελικό του μπάσκετ και πρότεινε: «Εμείς την ευθύνη για τις προσκλήσεις του τελικού».

"Να το αναλάβουμε εμείς!"
28.179views 0shares

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών στην επιστολή του που στάλθηκε σε όλους τους αρμόδιους για την διεξαγωγή του τελικού φορείς, αναφέρει:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών στην προσπάθειά του να διασφαλίσει την ποιότητα του αθλήματος, την ασφάλεια των αθλητών αλλά και των φιλάθλων προτείνει να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την διαχείριση των προσκλήσεων για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου μπάσκετ, με στόχο την δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας και όχι έντασης και αντιπαράθεσης.

Είμαστε σίγουροι ότι θα διεκπεραιώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την όλη διαδικασία με μοναδικό σκοπό το όφελος του αθλήματος που όλοι υπηρετούμε.

Πρόθεσή μας είναι να συμμετέχουν αθλητές από Ακαδημίες ομάδων, δημοτικά σχολεία, παράγοντες, εν ενεργεία αθλητές & αθλήτριες, οι σύνδεσμοι προπονητών, διαιτητών, κριτών και παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών καθώς και ο Σύνδεσμος φιλάθλων της Εθνικής ομάδας "Πελαργοί". Πιστεύοντας ότι θα αντιμετωπίσετε θετικά την πρότασή μας, αναμένουμε την απάντησή σας».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ