Facebook Pixel «Πιο εύκολα όταν παίζεις με τον πρωταθλητή»
| 2012-11-03 18:18:00

«Πιο εύκολα όταν παίζεις με τον πρωταθλητή»

«Πιο εύκολα όταν παίζεις με τον πρωταθλητή»

Πιο εύκολα χαρακτήρισε τα παιχνίδια με τους «μεγάλους» ο Γιώργος Καλαφατάκης, αφού χωρίς πίεση μπορεί ο ΚΑΟΔ να παίξει καλύτερα και να ευχαριστηθεί τους αγώνες.

«Όταν παίζεις με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ευρώπης στην έδρα του τα πράγματα είναι αρκετά εύκολα με την έννοια ότι η πίεση είναι μικρότερη και οι παίκτες μπορούν να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Εμείς προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη με καλή εμφάνιση και το ζητούμενο από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι να καταφέρουμε να εφαρμόσουμε κάποια πράγματα που κάνουμε στην προπόνηση με έναν σαφώς ποιο ποιοτικό αντίπαλο με παίκτες με πολύ μεγάλη εμπειρία», τόνισε μιλώντας στο esake.gr ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Από την πλευρά του ο Γκάι Μαρκ Μισέλ, τόνισε: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι από αυτά που μόνο κέρδος μπορείς να έχεις.Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα.Είναι μία καλή ευκαιρία να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με τον Ίκαρο που θα είναι δύσκολο και σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags