Facebook Pixel Πού ΄σαι, Θανάση, η γρουσουζιά να σπάσει;
| 2012-11-06 11:30:00

Πού ΄σαι, Θανάση, η γρουσουζιά να σπάσει;

Πού ΄σαι, Θανάση, η γρουσουζιά να σπάσει;

Μετά τη σφαλιάρα από τον Ίκαρο, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και μίλησε για "ντροπή". Ενεργοποιήθηκε πάνω που οι φίλοι της ομάδας τον αναπολούσαν...
 

"Πού ΄σαι, Θανάση;", αναρωτιόταν ο μεγάλος Ζαμπέτας στο παλιό, λαϊκό τραγούδι και δευτερόλεπτα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Γλυφάδα από τον Ίκαρο Καλλιθέας, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- κατέβηκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες του "τριφυλλιού" για μέρα ντροπής!

Μπορεί πλέον να έχει αποσυρθεί από τα διοικητικά δρώμενα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έχει σταματήσει να παρακολουθεί και να πονάει την αγαπημένη του ομάδα.

Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, ο αγαπημένος "Θανάσης" των φιλάθλων του Παναθηναϊκού μίλησε για ντροπή, συνειδητοποιώντας πως δεν γίνεται αυτή η ομάδα να πραγματοποιεί τέτοιες εμφανίσεις. Τη λέξη αυτή, όμως, δεν την ακούσαμε από κανέναν άλλον.

Όσοι από τους παίκτες έκαναν δηλώσεις, ανέφεραν πως θα πρέπει να κοιτάξουν τον καθρέπτη τους, να διορθώσουν τα λάθη τους, να βάλουν το …εγώ κάτω από το εμείς και άλλα τέτοια κλασικά, ενώ ο Αργύρης Πεδουλάκης ανακάλυψε πως υπήρχε φόβος στο "τριφύλλι" όταν άρχισε να χάνεται η διαφορά των 16 πόντων! Μάλλον κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα τη φανέλα που φοράνε και τι ακριβώς εκπροσωπούν…

Γι' αυτό ίσως το ξέσπασμα του Θανάση, να ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν η ομάδα. Κάποιον να τους δώσει να καταλάβουν τι ακριβώς ήταν ο Παναθηναϊκός μέχρι πέρυσι και πόσο ψηλά είχε φτάσει. Κουρυφαία ομάδα της 15ετίας στην Ευρώπη ήταν. Μερικές φορές, δεν αρκεί μόνο η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, χρειάζεται και κάτι παραπάνω.

Αν αυτοί οι παίκτες που προστέθηκαν φέτος στο ρόστερ των "πρασίνων", μπορούν να μπουν στις φανέλες των Μποντιρόγκα, Φώτση, Αλβέρτη, Ρέμπρατσα, Σάρας και πολλών άλλων, ήρθε η ώρα να το δείξουν. Το "καμπανάκι" χτύπησε και τα επόμενα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα θα είναι καθοριστικά για όλους στο πράσινο οικοδόμημα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags