Facebook Pixel «Μάλλον έχουν πρόβλημα με τους Αφρικανούς»
| 2012-11-13 21:01:00

«Μάλλον έχουν πρόβλημα με τους Αφρικανούς»

«Μάλλον έχουν πρόβλημα με τους Αφρικανούς»

Για την περιπέτεια που πέρασε στη Σλοβενία, όταν η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ αντιμετώπισε την Ολίμπια Λιουμπλιάνα και ο ίδιος κατηγορήθηκε για πλαστό διαβατήριο μίλησε ο Ρομέιν Σάτο.

«Ήταν πολύ δύσκολα. Πέρασα την πιο μακρά νύχτα της ζωής μου. Με συνέλαβαν και με κατηγόρησαν για πλαστό διαβατήριο. Γιατί να χρειάζομαι πλαστό διαβατήριο; Έχω ταξιδέψει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης τα τελευταία οκτώ χρόνια με το ίδιο διαβατήριο και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έγινε στη Σλοβενία. Δεν θέλω να λέω τέτοια πράγματα, αλλά μάλλον έχουν πρόβλημα με τους Αφρικανούς. Γιατί σχεδόν όλοι όσοι ήταν υπό κράτηση στο αεροδρόμιο ήταν Αφρικανοί», δήλωσε αρχικά ο Κεντροαφρικανός άσος της «Φενέρ» και συμπλήρωσε:

«Δεν ήξεραν ποια χώρα ήταν η Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής κι όχι δεν είχαν ξαναδεί διαβατήριο από εκείνη τη χώρα. Τους έλεγα συνεχώς πως ήταν λάθος να με έχουν υπό κράτηση μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Με έκλεισαν σε ένα μικρό δωμάτιο, με ένα μικρό κρεβάτι και μια καρέκλα. Σε μια τέτοια κατάσταση δεν μπορείς να κοιμηθείς ή να φας. Καθόμουν και περίμενα όλο το βράδυ. Πρώτη φορά ζούσα κάτι τέτοιο και δεν ήταν εύκολο. Την επόμενη μέρα το δικαστήριο με ελευθέρωσε, αλλά αυτό δεν μου αρκεί. Κινούμαι δικαστικά εναντίον τους. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να λέει ότι ο Σάτο κυκλοφορούσε με πλαστό διαβατήριο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags