Facebook Pixel «Θα πόνταρα σε εμάς για πρόκριση»
Μπάσκετ
| 2011-03-04 20:18:00

«Θα πόνταρα σε εμάς για πρόκριση»

«Θα πόνταρα σε εμάς για πρόκριση»

Ο Στράτος Περπόρογλου αναγνωρίζει την δυναμική της Μπαρτσελόνα και τη χρίζει φαβορί για τα μεταξύ τους παιχνίδια, ωστόσο σημειώνει πως ο Παναθηναϊκός έχει αρκετές ελπίδες για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκα.

Ο Περπέρογλου μίλησε στο Leoforos.gr για τη συνέχεια στην Ευρωλίγκα και, αφού πρώτα ξεκαθάρισε πως μόνοι τους έκαναν δύσκολη την μετέπειτα αποστολή τους, εξέφρασε την πίστη του για την προσπάθεια του «τριφυλλιού» στη σειρά των προημιτελικών.

«Διαλέξαμε μόνοι μας το δύσκολο μονοπάτι. Έχουμε την υποχρέωση να παλέψουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Φυσικά πρέπει να εμφανιστούμε όπως παίξαμε με την Ουνικάχα. Αποφασισμένοι στην άμυνα και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όπως είπα και πριν, διαλέξαμε το δύσκολο μονοπάτι, αλλά δε σημαίνει κάτι αυτό» είπε αρχικά ο 26χρονος φόργουουοντ, που χθες βράδυ στη Μάλαγα είχε 6 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 12'12' συμμετοχής, βοηθώντας την ομάδα να πάρει την εύκολη νίκη επί της Ουνικάχα (61-77). Μία εμφάνιση που για τον ίδιο πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για τη συνέχεια.

Σε τρεις εβδομάδες ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη, όχι για το Final Four, το οποίο θα αργεί ακόμη και τότε, αλλά για να επιδιώξει να αφήσει εκτός τελικής φάσης την οικοδέσποινα. Ποιος οι πιθανότητές του, έχοντας να ξεπεράσει και το μειονέκτημα έδρας;

«Εμείς, όπως είπαμε, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε. Σίγουρα η Μπαρτσελόνα ξέρουμε ότι μία πολύ καλή ομάδα. Από πέρυσι παίζει σε υψηλά επίπεδα, αλλά πιστεύω ότι κι εμείς, αν είμαστε σε καλή κατάσταση, υγιείς και σοβαροί, μπορούμε να κοντράρουμε τη Μπαρτσελόνα» τόνισε. Και δεν έμεινε εκεί...

«Θα πόνταρα σε εμάς. Σίγουρα. Γιατί όχι; Πιστεύω ότι όλα είναι πιθανά. Μπάσκετ παίζουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Όσο ζούμε, ελπίζουμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» είπε και... προειδοποίησε, για να καταλήξει: «Η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα που σέβεται όλα τα παιχνίδια, γι' αυτό βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Το πρώτο παιχνίδι είναι αρκετά σημαντικό. Σίγουρα υπάρχει η πίεση να προστατεύσεις την έδρα σου, οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να πάμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags