Facebook Pixel Ελεύθερος και ωραίος ο Νίκολας. Ποιος τον θέλει;
| 2012-11-23 19:50:00

Ελεύθερος και ωραίος ο Νίκολας. Ποιος τον θέλει;

Ελεύθερος και ωραίος ο Νίκολας. Ποιος τον θέλει;

Παρελθόν και τυπικά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί ο Ντρου Νίκολας, το όνομα του οποίου είχε παίξει πριν από λίγες ημέρες στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, αποκτήθηκε από τους Ρώσους με μεγάλες προσδοκίες, ωστόσο δεν κατάφερε να τις δικαιώσει.
 

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέ Βατούτιν είπε: «Είχαμε πολλές ελπίδες για το Ντρου όταν τον αποκτήσαμε, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να δείξει τον καλύτερό του εαυτό και έχασε στον ανταγωνισμό με τους συμπαίκτες του». «Πάντως δεν είχαμε κανένα παράπονο για την αφοσίωσή του και την εργατικότητά του στις προπονήσεις. Είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθεια που έδωσε στην ομάδα και το προπονητικό τιμ. Καταλαβαίνουμε πως δεν θα ήταν δίκαιο να κρατήσουμε έναν παίκτη με τόσο μεγάλο όνομα στον πάγκο, κάτι που θα έκανε την ψυχολογική πίεση πάνω του ακόμη μεγαλύτερη. Του ευχόμαστε ειλικρινά να βρει μια ομάδα που θα του ταιριάζει και να συνεχίσει την πετυχημένη καριέρα του».

Από την μεριά του ο Ετορε Μεσίνα ανέφερε: «Λυπάμαι που δεν είχε αποτέλεσμα η συνεργασία μας. Εύχομαι στον Ντρου το καλύτερο για το μέλλον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags