Facebook Pixel "Θέλουμε να πάρουμε το Eurocup"
| 2012-11-28 13:18:00

"Θέλουμε να πάρουμε το Eurocup"

"Θέλουμε να πάρουμε το Eurocup"

Ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε για το παιχνίδι της Ούνικς Καζάν με τον Πανιώνιο, τη ζωή στη Ρωσία, την Εθνική ομάδα, αλλά και τον μεγάλο στόχο της παρέας του.
 

-Στο παιχνίδι στο Ελληνικό είχατε ένα εύκολο απόγευμα. Πετύχατε, όμως, τον Πανιώνιο σε μια ...περίεργη κατάσταση καθώς εκείνες τις ημέρες άλλαζε προπονητή. Πέρα από αυτή την αλλαγή, πόσα ακόμη πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά μέσα σε διάστημα εφτά ημερών;

"Η βασικότερη αλλαγή είναι αυτή. Αντιμετωπίσαμε τον Πανιώνιο με τον κ. Οικονόμου στον πάγκο και τον κ. Σφαιρόπουλο στην εξέδρα. Πλέον έχουν κάνει προπονήσεις όλοι μαζί, έπαιξαν και ένα παιχνίδι με τον Ηλυσιακό και προσπαθούν να αλλάξουν φιλοσοφία. Είμαι σίγουρος πως ο Πανιώνιος θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, γι' αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Αυτό το 0-3 θεωρώ πως τους αδικεί, κάτι που νομίζω πιστεύουν και οι ίδιοι και θα προσπαθήσουν να το δείξουν στο μεταξύ μας παιχνίδι. Διαθέτουν νεανική ομάδα και θα προσπαθήσουν να τρέξουν όσο μπορούν, εμείς δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό και θα πρέπει να πάμε το παιχνίδι στον ρυθμό που πήγαμε και το πρώτο. Εκεί όπου βολεύει εμάς".

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags