Facebook Pixel «Από Μάικ έγινε Μιχάλης...»
Μπάσκετ
| 2012-12-08 01:31:00

«Από Μάικ έγινε Μιχάλης...»

«Από Μάικ έγινε Μιχάλης...»

Ο Κώστας Τσαρτσαρής πανευτυχής μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε μίλησε για την πρωτιά που κοιτάνε πλέον οι «πράσινοι», αλλά και για τον Μάικ Μπατίστ που συνάντηση ως αντίπαλο...

Αρχικά τόνισε για το καλό σερί του Παναθηναϊκού: «Δεν μπορούμε να συνδυάσουμε τον αθλητισμό με την κρίση. Είναι σημαντικό μετά τα άσχημα αποτελέσματα να κάνουμε συνεχή και νικηφόρα παιχνίδια. Η πρώτη φάση είναι για να προκριθούμε. Από εκεί και πέρα στους 16 πρέπει να είμαστε 100% για να πετύχουμε κάτι μεγάλο», είπε αρχικά.

Για τη βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο, τόνισε: «Μετριάσαμε τα λάθη μας και παίξαμε καλή άμυνα. Βρήκαμε αρκετά εύκολα σουτ είτε σε αιφνιδιασμό είτε σε ελεύθερα σουτ. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που όλοι μπορούν να σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους. Με την εμπειρία μας μπορούμε να μεταδώσουμε κάτι στους νεότερους».

Τέλος, για τον Μπατίστ, κατέληξε: «Καταρχήν θα ήθελα να πω για τον Μάικ ότι είναι ένα παιδί που άφησε το στίγμα του. Εννέα χρόνια προσέφερε τα πάντα. Από Μάικ έγινε Μιχάλης. Από εκεί και πέρα για τον εαυτό μου, αυτό που θέλω είναι ο κόσμος να δείχνει σεβασμό στο πρόσωπό μου. Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags