Facebook Pixel "Εχω δώσει δυο εμφράγματα για τον Παναθηναϊκό"!
| 2012-12-10 21:43:00

"Εχω δώσει δυο εμφράγματα για τον Παναθηναϊκό"!

"Εχω δώσει δυο εμφράγματα για τον Παναθηναϊκό"!

Oι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΤ για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό, με τον Θανάση να λέει, μεταξύ άλλων, πως "εκτός από λεφτά, έχω προσφέρει και δυο εμφράγματα για τον Παναθηναϊκό"!

Ξεκινώντας ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε: "Ο Παύλος είναι ο πατριάρχης της οικογένειας". Σε ερώτηση για τους στόχους του Παναθηναϊκού, ο Παύλος Γιαννακόπουλος είπε: "Όπως πάντα θα πάμε για το πρωτάθλημα της Ευρώπης".

Από την πλευρά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είπε: "Πάντα θα έχει τη στήριξή μας ο Παναθηναϊκός. Είμαστε γέννημα θρέμμα Παναθηναϊκοί, εγώ προσωπικά έχω δώσει δύο εμφράγματα και θέλω ο ΠΑΟ να πρωτοστατεί είτε είναι στο ποδόσφαιρο, είτε στο τάβλι. Δεν έχει σημασία αν θα είμαστε εμείς. Ο ΠΑΟ έχει ιστορία 100 χρόνων και θα έχει άλλα τόσα. Οι παράγοντες έρχονται και φεύγουν. Εμείς και η οικογένειά μας βοηθήσουμε για τον Παναθηναϊκό".

Τέλος, ερωτηθείς για το αν θα επιστρέψει ο Ομπράντοβιτς, ο Παύλος Γιαννακόπουλος είπε: "Μας προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες και θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags