Facebook Pixel «Μπορώ περισσότερα»
| 2012-12-25 23:51:00

«Μπορώ περισσότερα»

«Μπορώ περισσότερα»

Ο Τζέισον Καπόνο μίλησε για την πρώτη του εμπειρία στον Παναθηναϊκό, τόνισε πως μπορεί να προσφέρει περισσότερα στην ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός αποκαλύφθηκε στο Χριστουγεννιάτικο «Pick n Roll» με τον Βασίλη Σκουντή, που προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 9 το βράδυ στο ΟΤΕ Sport 3.

Ο Τζέισον Καπόνο μίλησε αρχικά για τις πρώτες του μέρες στον Παναθηναϊκό«Η πρώτη μου εμπειρία ήταν καλή, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα μπορώ να προσφέρω περισσότερα στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα, με καλούς παίκτες, που γνωρίζονται λίγους μήνες μεταξύ τους. Από την πρώτη μέρα με βοήθησαν να προσαρμοστώ και ήταν όλοι καλοί μαζί μου», ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει:

«Όλοι με γνωρίζουν από το περιφερειακό μου σουτ, αλλά μπορώ να προσφέρω περισσότερα, μπορώ να φέρω μία ισορροπία στο γήπεδο με αυτά που μπορώ να κάνω».

Τέλος μίλησε για τη συνύπαρξή του με μεγάλα αστέρια του ΝΒΑ, ενώ έδωσε τα προγνωστικά του για τον φετινό τίτλο: «Όταν ήμουν μικρός τους έβλεπα σαν ινδάλματα, τον Κόμπι, τον Άιβερσον τον Σακίλ και δεν φανταζόμουν ότι θα παίξω κάποια στιγμή μαζί τους. Όταν τους γνωρίζεις καταλαβαίνεις πως είναι κανονικοί άνθρωπο, απλά έχουν κάτι το ξεχωριστό.

«Φέτος πιστεύω πως φαβορί είναι το Μαϊάμι που έχει κρατήσει την περσινή ομάδα, οι Λέικερς, οι Σπερς, οι Θάντερς, ενώ πιστεύω πως θα παλέψουν για τον τίτλο κι ομάδες της νέας γενιάς όπως οι Νικς και οι Κλίπερς».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags