Facebook Pixel "Μετράει η νίκη και συνεχίζουμε"
| 2012-12-29 01:34:00

"Μετράει η νίκη και συνεχίζουμε"

"Μετράει η νίκη και συνεχίζουμε"

Διαμαντίδης και Σόφο δεν μπορούσαν να βοηθήσουν το Τριφύλλι με αποτέλεσμα η νίκη απέναντι στη Ζαλγκίρις να είναι σπουδαία για τον Κώστα Τσαρτσαρή, λόγω των προβλημάτων που είχε ο Παναθηναϊκός.

«Στο πρώτο μέρος η άμυνα μάς έδωσε τη διαφορά και μπήκαν τα μακρινά σουτ. Στο δεύτερο μέρος δεν λειτουργήσαμε τόσο σωστά στην επίθεση, δώσαμε δεύτερες επιθέσεις στη Ζαλγκίρις και οι αντίπαλοι πέτυχαν μεγάλα σουτ. Δεν είχαμε καλή δημιουργία, κρατούσαμε πολύ την μπάλα και το εκμεταλλεύτηκε η Ζαλγκίρις. Μια νίκη είναι πολύ σημαντική, είτε με έναν πόντο διαφορά είτε με περισσότερους. Κοιτάμε τη συνέχεια που είναι δύσκολη», ανέφερε ο φόργουορντ του Τριφυλλιού.

Όσο για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Ο Δημήτρης είναι ο ηγέτης μας, πολλά συστήματα ξεκινούν και τελειώνουν σε αυτόν. Έλειπε και ο Σόφο, ο Γκιστ δεν είχε προσαρμοστεί και ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν ήμασταν πλήρεις».

Για τους Καπόνο και Γκιστ: «Η ομάδα χτίστηκε το καλοκαίρι με ένα συγκεκριμένο πλάνο, οι άνθρωποι της ομάδας έκριναν πως πρέπει να κάνουν κάποιες αλλαγές και ήρθαν παιδιά που πρόσθεσαν ποιότητα. Πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά να προσαρμοστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags