Facebook Pixel Ασχετος ή μήπως κάτι άλλο;
| 2011-03-09 14:21:00

Ασχετος ή μήπως κάτι άλλο;

Ασχετος ή μήπως κάτι άλλο;

Τελικά αυτός ο Οικονομίδης μυαλό δε λέει να βάλει. Και κάθε φορά που αποφασίζει να μιλήσει αποδεικνύει πόσο άχρηστος είναι ο ρόλος του στον ΕΣΑΚΕ και το ελληνικό μπάσκετ.

Βγήκε το πρωί στην εκπομπή που κάνει ο Σκουντής στον Sentraκαι μίλησε για διάφορα. Δεν είπε μόνο παλαβά, σε κάποιες περιπτώσεις μίλησε σωστά, αλλά ο ίδιος το πέταξε στο γυαλό. Διότι οι τρέλες που εκστόμισε ήταν πολύ πιο βαρβάτες από τις ορθές επισημάνσεις.

Είπε λοιπόν…

«Είναι μια μεταβατική περίοδος που πρέπει να αντέξουμε και να δημιουργήσουμε κάτι καλύτερο»…

Ρε Οικονομίδη, πόσα χρόνια είναι σε μεταβατική περίοδο το μπάσκετ; Μήπως από τότε που ανέλαβες; Επί της δικής σου εποχής, πότε ήταν καλά τα πράγματα, για να περνάει τώρα μία μεταβατική περίοδο;

«Δεν θέλω να μπω στα χωράφια της Ομοσπονδίας σε ότι αφορά τον τελικό και το Κύπελλο γιατί υπάρχουν λύσεις, κάτι πρέπει να αλλάξει, από την συμπεριφορά του κόσμου μέχρι και την οργάνωση του Κυπέλλου. Υπάρχει το ισπανικό μοντέλο που θα μπορούσαμε να το εφαρμόσουμε»

Τώρα τι να σου πει κανείς ρε Οικονομίδη; Πουλάς τρέλα, ή τα εννοείς αυτά που λες; Μάλλον μας κάνεις πλάκα… Για τα προβλήματα που έχει το ελληνικό μπάσκετ, πότε πρότεινες λύσεις και πότε αυτές οι λύσεις είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αλλά βέβαια, όταν οι λύσεις αφορούν στην ΕΟΚ είναι εύκολες, ενώ για το δικό σου το τσαρδί είναι δύσκολες… Αμ το άλλο; Το ισπανικό μοντέλο; Ποιο ισπανικό μοντέλο ρε μεγάλε; Εδώ εσύ ένα ματς σε ολόκληρη τη χρονιά κλήθηκες να φέρεις εις πέρας με την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων, τον 5ο τελικό των πλέι οφ  (κι αν έφτανε έως εκεί η σειρά), και τα έκανες μπάχαλο. Με αποτέλεσμα να καταργηθεί η μετακίνηση οπαδών και στον 5ο τελικό. Ποιο ισπανικό μοντέλο; Με οκτώ ομάδες στην ίδια πόλη. Με οπαδούς Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Αρη ενδεχομένως ΑΕΚ κτλ κτλ… Ακόμα και να λες ότι μπορούμε να το εφαρμόσουμε είσαι επικίνδυνος. Και μακριά από τα πραγματικά προβλήματα.

«Θεωρώ τραγωδία ότι δεν έγινε ο τελικός, δεν θα γινόταν τίποτα. Κακώς λήφθηκε αυτή η ακραία απόφαση, υποτιμά και το μπάσκετ».

Μάλιστα… Αφού δε θα γινόταν τίποτα, γιατί εσύ κατήργησες την μετακίνηση των οπαδών στον 5ο τελικό;  Αστο… Δεν έχεις απάντηση… Εχεις χάσει τη μπάλα με τον Βασιλακόπουλο που σε έχει κάνει πέρα. Απλά ο κόσμος δεν είναι πρόβατα για να ανέχεται τέτοιες κουβέντες από τον άνθρωπο που επί των ημερών του έφτασε το μπάσκετ στη σημερινή κατάσταση εξαθλίωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags