Facebook Pixel Οι Τούρκοι θέλουν Ελληνες
| 2011-03-09 16:00:00

Οι Τούρκοι θέλουν Ελληνες

Οι Τούρκοι θέλουν Ελληνες

Τα δίκτυα τους στην Ελλάδα έχουν ρίξει οι Τούρκοι και γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι διεθνείς μπορεί να βγουν στην αγορά το καλοκαίρι.

Ο σκύλος σας είχε ενημερώσει για τις προθέσεις των γειτόνων και επιστρέφει γιατί δεν έχουν μείνει απλά στα λόγια. Εφές Πίλσεν, Φενέρ, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν αποφασίσει να ρίξουν ακόμα περισσότερα χρήματα, προκειμένου να ενισχυθούν και να πρωταγωνιστήσουν στα ευρωπαϊκά γήπεδα τα επόμενα χρόνια. Και δεν είναι τυχαίο το ότι κοιτάζουν προς την ελληνική αγορά, αφού και σπουδαίοι παίκτες υπάρχουν, αλλά και τα οικονομικά των ελληνικών ομάδων δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους. Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας, αλλά και της αλλαγής στη φορολογία.

Οι Τούρκοι λοιπόν έχουν ήδη ρίξει τα δίκτυα τους και έχουν ρωτήσει για δύο παίκτες. Για τον Αντώνη Φώτση και τον Γιάννη Μπουρούση. Η Εφές είναι αυτή που κυρίως έχει εκφράσει ενδιαφέρον, καθιστώντας σαφές ότι το καλοκαίρι θέλει να κάνει προτάσεις.

Φυσικά κανείς δεν έχει κλείσει την πόρτα στους Τούρκους, που θέλουν να γίνουν η επόμενη μεγάλη δύναμη. Το συμβόλαιο του Φώτση ολοκληρώνεται και θα πρέπει να είναι έτοιμος αν δεν τα βρει με τον Παναθηναϊκό, ο Μπουρούσης έχει οψιόν, αλλά κι αυτός δεν θέλει να μείνει στα αζήτητα, αν και εφόσον ο Ολυμπιακός δεν θελήσει να τον κρατήσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags