Facebook Pixel «Γερασμένοι όσο δεν πάει...»
Μπάσκετ
NBA
| 2013-01-02 22:08:00

«Γερασμένοι όσο δεν πάει...»

«Γερασμένοι όσο δεν πάει...»

Σκασμένος είναι ο Κόμπε Μπράιντ με τα χάλια των Λος Άντζελες Λέικερς και για αυτό αναζητά τρόπο να βοηθήσει την γερασμένη ομάδα του...

Οι Λέικερς δεν αντέδρασαν σχεδόν ποτέ στο παιχνίδι των 76ers κι ηττήθηκαν στο Λος Άντζελες (97-103), υποχωρώντας στο 15-16, το οποίο τους κρατά σταθερά εκτός playoffs (σ.σ. 10η θέση).

Ο Κόμπε δήλωσε αμέσως μετά: «Φταίει που είμαστε γερασμένοι όσο δεν πάει (σ.σ. «cause we're old as shit»). Tι θέλετε; Πρέπει να βρούμε πώς θα αγωνιζόμαστε, όταν δεν έχουμε ενέργεια. Πρέπει να διαφοροποιήσουμε λίγο τον τρόπο άμυνάς μας κι επίθεσής μας και να βρούμε τι θα κάνουμε σε βραδιές που δεν έχουμε τα πόδια και την ενέργεια να ακολουθήσουμε το ρυθμό» είπε αρχικά και συνέχισε: «Μόλις παρακολουθήσατε μία γερασμένη ομάδα.

Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω. Είμαστε αργοί. Οι 76ers είναι νεότερη ομάδα, με φρέσκα πόδια και περισσότερη ενέργεια κι εμείς ήμασταν κολλημένοι στο βούρκο. Πρέπει ατομικώς να βρούμε πώς θα φτάσουμε στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας, ώστε να έχουμε την απαραίτητη ενέργεια. Αυτό είναι όλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags