Facebook Pixel «Ο Ούκιτς μου είπε να φύγω...»
Μπάσκετ
| 2013-01-04 21:30:00

«Ο Ούκιτς μου είπε να φύγω...»

«Ο Ούκιτς μου είπε να φύγω...»

Τα λόγια του Ρόκο Λένι Ούκιτς ήταν αυτά που έπεισαν τον Ντέργουιν Κίτσεν να αφήσει τον Παναθηναϊκό για την Τσεντεβίτα, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα είπε ο ίδιος.

«Ήθελα τη συμβουλή του ώστε να πάρω την απόφασή μου. Μου είπε πως η Τσεντεβίτα είναι μία ευκαιρία για μένα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος παρουσιάστηκε και επίσημα από την κροατική ομάδα, μαζί με το άλλο νέο μεταγραφικό απόκτημα, Άντο Μάσιτς.

«
Όλα είναι όμορφα μέχρι στιγμής. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, με ταλέντο και δεν κατάλαβα γιατί δεν προχώρησε στην Ευρωλίγκα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου», δήλωσε αρχικά ο Ντέργουιν Κίτσεν κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Τσεντεβίτα για να προσθέσει πως συμβουλεύτηκε τον Ρόκο Λένι Ούκιτς, ώστε να πει το «ναι» στην κροατική ομάδα:

«
Ο Ούκιτς παίζει πολλά χρόνια μπάσκετ, έχοντας περάσει από το NBA αλλά και από μεγάλες ομάδες. Γι’ αυτό, ήθελα τη συμβουλή του ώστε να πάρω την απόφασή μου. Μου είπε πως η Τσεντεβίτα είναι μία ευκαιρία για μένα, όπου θα έχω αρκετό χρόνο συμμετοχής. Δεν μου αρέσει να αλλάζω ομάδα στα μισά της σεζόν, αλλά πιστεύω αυτό θα μου κάνει καλό και γι’ αυτό είμαι έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags